Evo gotova je napokon ova 2011/2012 sezona 1.lige! Na kraju ipak i više nego odlično treće mjesto.
Danas protiv Belog Manastira odlična igra svih (gotovo svih) za uvjerljivu i zasluženu pobjedu protiv korektnih gostiju. Sigurni u mislima kako smo treći, bez velikog pritiska igramo protiv Vukovara. Međutim, kako je krenulo..zamalo izgubišmo mi to treće mjesto..ali mislim da smo dovoljno kvalitetni da nas Vukovar ne može dobiti baš 4:0, što je Tomi i potvrdio. Par smo odigrali tu dosta loše, ali i Vukovarci su pogađali nešto što vjerujem da do sada nisu, te na kraju, dopodne 3:0 u partijama za mene, a popodne 0:3, eto, sad si tu-sad nisi

Šteta što nije završena sezona sa dvije pobjede, ali bez obzira na to mislim da smo pokazali kvalitetu tokom cijele sezone. Istina, danas je igra bila dosta blijeda, na neke trenutke i dosadna...tu i tamo pokoji dobar poen, ali mogli smo dati više svi skupa pa bi to bolje i izgledalo ali nakon potvrde trećeg mjesta kao da smo se ispuhali i rekli-gotovo je-to je to! čestitam Vukovaru 91 jer su više htjeli tu pobjedu i bolje su odigral ii nadigrali nas u dva meča (Buljubašić-Smuda 2. set 11:0

) i par!
Osvrt na sezonu:
Cijela sezona je bila ispresijecana, pauzama, odgodama, slobodnim kolima, čekanjima, što je pomalo umrtvilo entuzijazam i kontinuitet. Imali smo konstantno dobre igre, pogotovo u prvom dijelu kada smo napravili veliku zalihu ali i zasluženu, bez ijednog kiksa..Drugi dio sezone polagani pad..i taman i kada smo bili spremni bile su odgode kola, pauze i sl...i to je dodatno usporilo želju za igrom. Najviše pobjeda smo ostvarili u gostima pa je publika bila uskraćena za još pokoji dobar meč, a ovako smo kod kuće pružili lošije igre, naročito mislim na Starr, Vukovar 91, pa i Podravka. U svakom slučaju, po meni zasluženo smo treći, uz nekoliko loših igrara, ali svi ih imaju u ligi, no ukupno gledajući realan poredak na ljsestvici. Uvijek može bolje, kako pojedinačno tako i ekipno. čestitke svima na sudjelovanju u našem uspjehu, potpori navijača, uprave, sponzora, Stjepanu koji je gubio subote radi vožnje, noćne smjene radi izvještaja, blagajniku koji je gledao kako da se sve to izvuče financijski, a tako i igračima koji su trenirali i trpili neuspjehe, poraze, neslaganja, nezadovoljastva ali i dijelili veselje i pobjede.
Još malo i službeni kraj natjecateljske sezone, pa će se sjesti napraviti rezime sezone i lagano zaviriti u slijedeću.
Toliko od mene, ukratko ove "vanjske " vidljive stvari, a neke "unutarnje" ipak zadržati za sebe
Pozdrav!!