4. i 5. kolo (10.10.2010.)

Moderator/ica: stjepan

Re: 4. i 5. kolo (10.10.2010.)

PostPostao/la tomi » 10 lis 2010, 14:42

evo dvije nase pobjede u 3. ligi na krilima latina, koji pokazuje svoju kvalitetu, ali je bio nesiguran, necu reci zasto....hehehe... svi znamo koliko je treninga napravio... ali bodovi su u đepu i idemo dalje za iste pare... :-D ;-)
tomi

PostPostao/la Bera11 » 10 lis 2010, 19:21

OŠB2 - Budainka 4-2
OŠB2 - Brod 4-2
Graničar - Brod 1-4
Graničar - Budainka 3-4
Sibinj - virovitica 1-4
Sibinj - bjelovar 4-2
Limpres - virovitica 2-4
Limpres - Bjelovar ?-4
Kutina - Strmac 4-1
Kutina - Novska 3-4
Sisak - novska 4-2
Sisak - Strmac 4-2
Neslužbeno...

OŠB2 - Budainka 4-2
Izvrstan meč. dobro smo se borili sa obtrtnicima koji su igrali s Latinom, ali smo ipak smo na kraju izgubili od Matea i Jurkovića, tako da ne možemo tražiti nikakav alibi.
Pravi meč su odigrali akan i Latin gdje je akan vodio 2-0 i imao je meč loptu u trećem setuna 11-10 ali nije uspio. Meč je bio za klasu bolji od bilo kojeg meča između OŠB i Graničara u 2 ligi.
Mi smo odigrali fantastično u paru ali je zato Krznarić malo olako izgubio od Bednjaneca i to je po meni odlučilo. I jasam mogao bolje protiv Filipa ali je ipak bolji igrač.
Bez obzira na poraz od OŠB s Latinom mislim i da igrao Luka Garić da bi rezultat bio isti možda ne 4-2 ali svakako pobjeda.
Ustvari iznenadilo nas je kako Latin "loš" a kako su klinci "dobri".
Mislim "loš" je je danas izgubio oba para, akan je imao meč loptu, protiv Leme se patio, Gigi je ušao u peti set... dok je s druge strane Juković razbio mene, gigija i Klobučara, Mateo je dobio Krznarića...
Mislim da će OŠB2 dečki biti prvi barem što se tiče jeseni, i to bez Latina
Bera11

PostPostao/la stjepan » 10 lis 2010, 20:19

O, konačno evo i tebe Bera na forumu OŠB-a, dobrodošlica. Hvala za kompletne rezultate 3. HL, vidim da si ih copy/paste s foruma SLAST-a gdje sam ih najprije vidio, a po njima sam napravio i neslužbenu tablicu na našoj web stranici. Zahvaljujem za suradnju koju očekujem i ubuduće (na SLAST-u sam vidio da uvijek ti prvi objaviš nedjeljom sve rezultate 3. HL) kao i tvoje komentare i mišljenja na sva aktualna zbivanja vezana za rezultate OŠB kao i teme na ovom forumu.

Ujedno i čestitam svojim "obrtnicima" na nove 2 pobjede, teške, ali zaslužene. Latin se ne da, izvukao je meč protiv odličnog Akana, a time i pobjedu ekipi. Danas je odlično odigrao i Fićo, nakon početnog poraza od Akana, naredao je Beru (3/1) te Gigija i Klobučara (po 3/0). Matteo standardan, stalno na 50 %, sigurna pobjeda protiv Krznarića te tri tijesno izgubljena seta protiv Klobučara. Ovoj je ekipi sada problem par jer nema više uigrane kombinacije I.Garić/Jurković koji su uvijek imali siguran bod za ekipu...

Lijepo je vidjeti tablice u svim ligama gdje igraju ekipe iz Obrtničke. U 4. HL OŠB 3 je prva bez poraza sa 6/0, u 3. HL OŠB 2 je prva bez poraza sa 5/0, u 2. HL - istok OŠB je treća bez poraza sa 1/0... Tri ekipe u tri lige, 12/0, bez poraza... Tako će biti još 2 tjedna sigurno, ali onda smo na velikim iskušenjima jer nam u 2. ligi dolaze Petrinja i Kutina, a u 3. ligi gostujemo kod Viorovitice (također neporažena) i Bjelovara...
stjepan

PostPostao/la Mata » 10 lis 2010, 20:28

Prije svega čestitam OŠB na dvije pobjede :!: :!:

Htio sam danas odmah odgovoriti Tomiju no nisam ,a ovi rezultati objavljeni su i potvrdili moje mišljenje.
Pobjede su ostvarene na krilima Mattea i Filipa,jer Latin je napravio očekivano...teže,ali ipak očekivano.
Matteo u prvom meču kao "B" dobiva meč protiv "X" što je u tvrdom meču jako bitno.
A Filipu također kapa dolje na današnjim skalpovima
Mata

PostPostao/la ttp » 10 lis 2010, 22:08

Zadovoljan sam prognozom... Znao sam da će sa Budainkom biti čupavo, samo je jedan poen dijelio od moje prognoze, ali bolje da moja prognoza ne valja, da je ovako 4:2 :)

Vjerovao sam u Sibinj, no eto bilo je gusto protiv Virovitice... šteta

Latinović je pokazao ono što nema svatko... odnosno rijetko tko ima. Koliko on energije, koncentracije, pažnje unese u svaki poen... To je super. Kada bih barem ja tako mogao, a ne usred meča zalutam mislima negdje drugdje... kako Stjepan kaže ode na kavu... :D

I u potpunosti se slažem sa Berom. Meč Latin-Akkan ---> izvrsno, daleko bolje od mečeva OŠB:Graničar. Ovakvi mečevi dižu publiku na noge, atraktivni su, prvo zbog dobrih igraca, a drugo zbog akanovih guma, dva softa koje ne predstavljaju problem protivniku... ali zato olakšavaju igracu, lakse se brani sa tim. Nadam se da ce vise biti ovakvih meceva, da vratimo publiku u dvoranu :D pozzz
ttp

PostPostao/la tomi » 10 lis 2010, 23:15

dario publika je vracena u dovranu samo treba je odrzati na nogama u dvorani osb... vidio si kad je bio drugoligaski derbi...eh... kad bi barem svaki put bilo toliko ljudi u dvorani... :-)
tomi

PostPostao/la matteo94 » 11 lis 2010, 09:44

čestitam latinoviću i fići na odličnim partijama....nisam ni ja igrao jako loše, ali sam mogo i bolje...čovjek kad pogleda da sam izgubio 3:0 od klobučara, to izgleda uvjerljivo, ali nije bilo tako lagano....pobijedio sam sam sebe...1. set u fiksu, 2. set sam imao 7:4 pa sam izgubio 11:8, a 3. set sam imao 5:1, pa 6:2, ali sam na kraju ipak izgubio u fiksu (profulao sam svoj servis)...često se to meni događa...pobijedim sam sebe...moram poradit na koncentraciji....drago mi je što sam protiv krznarića odigrao solidno, iako to nije bilo na mom najvišem nivou, ali dobro je...nema veze...da ocijenim članove ekipe: latinović -4 (iz razloga što se mučio protiv jurkovića i lemaića), fićo 5 (napoko je fićo pokazao koliko vrijedi i kako je dobar, nadam se da će tako nastavit jer nam treba tako dobar 1. igrač u sljedeća dva kola), luka solidna 3 (odigrao je par sa fićom protiv broda, izgubili jesu, ali je luka pokazao da je igrač s kojim nitko neće moći lagano, i za kraj ja, ajmo reć neka slaba 3 (odigrao sam meč protiv krznarića za 4, protiv klobučara sam mogao puno više, ali sam pobijedio sam sebe, rezultat 3:0 nije pravi pokazatelj stvari, kada popravim koncentraciju i počnem malo više slušat trenera, ne sumnjam da mi tad nastupi u 3. ligi neće padat ispod ocjene 4)...
sljedeća dva kola imamo jako teška gostovanja...virovitica koja je neporažena, bez obzira što je imala lakši raspored u prvih 5 kola, te neugodni bjelovar koji kad igra u najjačem sastavu može bit jako opasan...prognoziram nam 2 pobijede, protiv virovitice 4:2, a protiv bjelovara 4:1...
toliko od mene i nadam se da ćemo i mi moći pružiti neke mečeve kao jučer latinović i akan...pozz
matteo94

PostPostao/la ttp » 11 lis 2010, 11:34

Latinović odličan... Matteo probaj igrati umjesto Latina protiv tih igrača, a da imaš 2-3 treninga u posljednjih 5 mjeseci. Lemaić zna biti itekako neugodan kada ga krene... A i svi ti igrači su pri vrhu lige, i neki imaju više treninga nego ti i ja zajedno hehehe :mrgreen:
Fićo loše krenuo protiv Akkana, malo bezglavo, no na kraju odličan... Moram priznati da nisam očekivao od njega da glat pobjedi gigija... jer posljednjih dana nema treninga , nije unutra.....itd. No, eto nije sve u treningu vec u glavi :) . No, bolji je on od tih igraca tako da me ne čude pobjede... to je očekivano :D
Osobno mislim da ce prva tri mjesta zauzeti OŠB, Virovitica, Budainka... Bjelovar mi nije favorit
ttp

PostPostao/la tomi » 11 lis 2010, 15:32

fico je odigrao konacno na svom nivou i vjerujem da ce tako i ostati izuzev onog meca protiv akana.... sto je dario dobro i opisao... akan je vrlo neugodan ali ne i nepobjediv...hehhe... latinu se malo rukla stisla protvi akana a i naravno nedostaje sigurnosti to se vidi iz aviona ali eto provukao se 3 set i zasluzio konacnu pobjedu... matea sam gledo samo jedan mec protiv krznarica i odigrao je vrlo dobro... ostalo nisam gledo...
tomi

PostPostao/la Domacc » 11 lis 2010, 21:32

Čestitke OŠB na pobjedama, potvrđujete ulogu favorita za prvo mjesto u 3. ligi.
Matteo, kada prestaneš piti alkoholna pića dan prije (par sati) utakmice, onda ćeš biti onaj kakav se očekuje. Dok ti je alkohol pri ruci, ne možeš očekivati neki bolji rezultat od 50%... hahaha :D
Dario, hvala na vjeri u Sibinj, ali ipak Virovitica je bila u najjačem sastavu i teško je bilo za očekivati 4-1 za nas... Plus trema - prva domaća utakmica, Live prijenos SibinjTV-a, oko 2000 gledatelja gladnih uspjeha nekog sportskog kluba, svi u bojama kluba, transparenti, bubnjevi, vuvuzele, trube, neonska svjetla... Sve je to imalo utjecaj na konačni ishod. :D
Šalu na stranu, jesam i nisam zadovoljan, moglo je bolje protiv Virovitice. Drago gubi od Kuleja u fixu dva seta, Jose-Hyuk odsutan u prvom meču, reket je kriv :D . Zatim par "upozorenja" servi iz ruke u paru obostrano, oko 5 min ispričavanja jedni drugima, i onda više uopće nisam mogao ući u igru, bio sam odsutan. No, događa se, nije prvi puta da misli odlutaju u pola meča... A protiv Kuleja da ne govorim o odsutnosti...
Sve u svemu, napola zadovoljan. Pozitivna nula. :)
Domacc

PrethodnaSljedeća

Natrag na Sezona 2010./2011.

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.