Postao/la matteo94 » 07 ruj 2010, 22:23
nisam gledao utakmicu, jer sam TRENIRAO...ipak uspio sam vidjet posljednjih 10-ak minuta...u tih zadnjih 10-ak minuta nismo izgledali loše, al šta ćeš kad ne možemo zabiti gol...mi odigramo sa grcima kod kuće 0:0, a neka gruzija tamo kod njih ima 1:0 i na kraju odigra 1:1...možda smo mogli nešta i iz njihove igre naučit...izgleda da je stvarno problem u biliću, koji se izgleda polako gubi u sastvau...najbolje je da igramo sa postavom 3-4-3, zato što nemamo kvalitetan lijevi bok, a imamo sasvim solidna 3 stopera (križanac, ćorluka i šimunić), dva def.vezna (vukojević i rakitić), dva krilna vezna (srna desno, modrić lijevo), dva krilna napadača (lijevo olić, desno petrić) i jednog centarfora (tu je najveća dvojba, jer eduardo nije onaj pravi, trenutno jelavić cvjeta, a ni mate bilić nije loš izbor)...tako bi igrala hrvatska kad bi ja sad bio izbornik, al nisam...i nisam još reko, ko bi trebao branit...nije mi jasno kako može na gol staviti runju, kad on prosječno po utakmici prima skoro 2 gola...pleta je car i on bi po meni trebao biti prvi izbor, al ko da se mene pita...to je bilo ukratko od mene...pozz