26.11. 17:00 Pula STK PULA - GSTK Zagreb
05.11. 14:00 Zagreb STK DR. ČASL Zagreb - STK VODOVOD Osijek 4:0 (ranije odigrano)
26.11. 17:00 Dubrovnik STK LIBERTAS MARINCOLOR Dubrovnik - STK OLIMPIJA ID Osijek
26.11. 18:00 Varaždin STK IGEA ŽELJEZNIČAR Varaždin - STK TRANSAGRAM Zagreb
26.11. 16:00 Dugo Selo STŠK DUGO SELO - STK DONAT Zadar
U subotu se nastalja 7. kolo super lige, najzanimljiviji mecevi odigravaju se u Dubrovniku, Puli i Varaždinu. U Dubrovniku ce ID probati iznenaditi domacina, mada mislim da je Libertas favorit. U Puli ce Pula probati namuciti malo GSTK, ali opet mislim da su kvalitetniji zagrebčani, pogotovo ako proigra do kraja i Čipin, jedina im je boljka treci Zeljko, ali taj decko kad dobro odigra stvarno moze cuda pogodit ili moze odigrati ko ovaj turnir u subotu di ne moze prebaciti prvi spin. Varaždin bi izdvojio ipak kao mec kola, utakmica za prezivljavanje u superligi. Necu puno duljiti, decki iz IGEA-e su spremni i prihvacaju izazov, sve utakmice, mecevi koje smo do sad odigrali moraju nam posluziti samo kao iskustvo i trening za ovaj mec, ovo je mec sezone (naravno uz uzvrat u Zagrebu sljedeci krug) za IGEA-u i svi se moramo potruditi da se ovaj mec dobije, nebitno kojim rezultatom samo da se dobije (ako se moze dobiti laganije zasto ne, ali prvenstveno se ide na pobjedu), nakon ovih 6.kola mislim da smo se dosta poslozili u glavi i u subotu moramo djelovati kao jedan tj. kao ekipa, jer ovi decki nisu losi ali mislim da smo mi kvalitetniji. Mislim da je nasa ekipa puna samopozudanja nakon subotnje Tove (sva trojica prosli grupe, Neven i Maro zavrsili u cetvrtfilnalu, ja ispao kolo ranije). Ajmo na trening i po pobjedu u subotu... Drzite fige...