Nisu valjda tako opasni da bi me zatukli za ovo ?

Cuj ja se sjecam kad sam bio kod njih prije jedno 15,16 godina ma cak i vise kad sam igrao regiju, i veli mi lik nek velim tati da makne auto jer je prek birtija, a ovi kad popiju bit ce svasta, tak da smo auto odma maknuli evo imam ja jos par sjecanja na tu tekmu ali me podsjeti da ti ispričam kad se vidimo ...
Kakvi su tek u stolnom tenisu, bude li paklena atmosfera ?
Nisam bio tamo vec dosta dugo, ali kolko cujem moglo bi biti tam vruce dosta....
Kakva su inače ekipa, zacijelo imaju ambiciju ući kad organiziraju kvale, kakva je tvoja procjena mcs ?
Inače je ekipa sastavljena od iskusnog Damira Belaja, kojeg svi znate, stariji gospodin koji igra iz rekreacije KRIŽANEC Božidar (a.k.a. Božo) i dva Libera koje ne znam ali cujem da isto igraju iz rekreacije. Posto idu dva kluba gore. Moje procjene su da ce se za ta dva mjesta boriti MSTC Cakovec, Graničar, Sračinec možda, ali prva dva mi se čine kao izgledni parovi, ovo uzmite sa rezervom, kolko cujem Vinkovci imaju nekakva previranja u klubu tak da ne vjerujem da mogu nest napraviti, Novsku i Miholjac ne znam, Ljubeščica igra Vesenjak (igrao sa Adamom na PJ države), Štriga, IVANEK Miro, sve ok dečki, možda i Ljubeščica može parirati u jednom dijelu ali pikiram ranije spomenuta dva kluba. A vidim i kotizacija je dobra 500 kuna po ekipi.