09042011 OŠB-PODRAVKA

Moderator/ica: stjepan

Re: 09042011 OŠB-PODRAVKA

PostPostao/la ttp » 17 tra 2011, 14:54

Hvala Rebus puno. Cijenim/o to...

Mislim da nisam prekritičan prema sebi, iako jesam dosta kritičan... ali sa razlogom. Nije mi jasno kako sam uspio protiv Belića uzeti 2 seta, a i ta dva što sam izgubio su bila u fiksu, i set loptu sam čak imao... Nisam nezadovoljan, ali nisam ni nesto ekstra zadovoljan prikazanom igrom. Znam da su to vrhunski igraci, ali imam tu srecu da protiv mene ne igraju kako inace znaju i umiju. I to cu sljedeci put morat iskoristiti. Popravit cu svoju igru sam, i to za 20 %. Kada stignem sa Knezom iz Vinkovaca cu trenirati. Treba mi trener koji me razumije, i koji će mi pomoći oko obrane, i svega... no, otom potom. Hvala Rebus na videu, sada mi je dosta jasnije...
* ono kada ste rekli rezanu, ili prema dolje, na moju set loptu, jesam servirao, vidi se, hvala na savjetu, mozda je moglo proci,ali to je bilo glupo jer nisam poslije toga imao koncept. Da li napasti, ili obranu... Volim riskirati sa servama, tako da sam kod toga trebao servirati neku novu servu, zensku haha, ili tako neku, sajd... No, lako je sad biti pametan hehe ;) . Ipak, svatko sam o sebi ovisi, ali treba imati i sreće ... Nadam se da će mi se to vratiti negdje. Mora :)
ttp

PostPostao/la ttp » 17 tra 2011, 15:02

I još nešto, smatram da sam bolje igrao protiv Lončara u Podravci, ali onda je i on puno bolje igrao. Tada se igralo na nož. Prvi set sam imao šansu, u fiksu izgubio na 11, kasnije dobio jedan set, ali ove ostale setove je bio bolji, i nisam poslije imao šansu... Ali draži mi je onaj meč u Podravci....

Tomi je htio igrati sa Belićem, ali izgleda da je suđeno da on igra samo protiv Jurašića, a ja nikad sa njim, nego uglavnom sa Lončarom, ili Belićem. Tko zna kakav sve može biti ishod da zamijenimo pozicije... Možda možemo i dobiti, a možda i biti pometeni 4:0. Kako god, sezona je gotova, ja sam svoje izanalizirao, više manje. Sto je bilo bilo je, sto se moglo vise, moglo se, sto nije nije. Ne vrijedi žalititi sada...
Treba okrenuti novi list...
ttp

PostPostao/la tomi » 17 tra 2011, 17:15

ttp ja mislim da si bolje igro u obrtnickoj kod kuce, nego u koprivnici... :?
tomi

PostPostao/la Mata » 17 tra 2011, 17:20

joj daj tomi pusti ga...vidiš da se pogubio u tim svojim analizama...laprda gluposti da sam dao rez,pa sajd pa ovo pa ono...samo je trebao uzeti poen jbg :o
Mata

PostPostao/la ttp » 17 tra 2011, 19:19

Mata, poznam te u dušu :lol:
Ipak, neću se šaliti, nastaviti šalu, nego ću ozbiljno odgovoriti. Sve piše... za tebe i neke je laprdanje, napisano je sve: lako je sad bit pametan, ili to se može još reći, da je babi ona stvar bila bi mu muško. Lako je od cijelog teksta uhvatiti se za jednu riječ. Iako, to spada u cjepidlačenje, ali opet, ima i tu logike... samo sam htio reći da kad nešto serviraš moraš imati viziju, ideju nešto što želiš time postići, ja nisam imao, i gotovo. završena priča. Pitaj me kod drugih servisa zašto sam to radio, imam uvijek objašnjenje, većinom, na tu servu nisam imao... Pa šta, nemoj samo da sada ispadne da se izvlačim na izgubljeni meč zbog toga.... to je samo 1/100 stvari...

* Mata, sjeti se kad si mene poslušao protiv Vuleta, pa dobio si po ušima dobio hahaha :lol:
Tomi, nema veze. Nije bitno. Svatko ima svoj dojam. Ja imam onaj igrački. Samo uzmi u obzir da je Lončar tada bolje igrao. Ili sam ja bio prenervozan sada u SB, pa se nisam dobro vidio... A navest ću ti gdje sam zadovoljan svojom igrom, jako : OS (samo protiv Kneževića), ne protiv Tominca bez obzira na pobjedu. Protiv Bože u prvom kolu. Ne protiv Jurinića zadnju. Protiv Damira, a i protiv Marina isto, može proći. Protiv Magdalenica. Meč protiv Bujana u Mihovljanima i na zadnjoj prijateljskoj protiv Vodovoda...
Jesam i u drugim mečevima, ali ovdje izrazito...
Kako god bilo. Dosta o meni... malo se igram laprdanja. Razmisljam naglas, pisem i sto treba i sto ne treba
ttp

PostPostao/la ReBus » 17 tra 2011, 19:41

Postao/la ttp » 17 tra 2011, 19:19
Mata, poznam te u dušu :lol:
Ipak, neću se šaliti, nastaviti šalu, nego ću ozbiljno odgovoriti. Sve piše... za tebe i neke je laprdanje, napisano je sve: lako je sad bit pametan, ili to se može još reći, da je babi ona stvar bila bi mu muško.

Mata, jes' to ti gol pred njim? :lol: :lol: :lol:
E, vidi se da ni s babama ne znaš ttp-jac...da je babi ona stvar ona bi bila sretna baba... :lol: :lol: :lol:
ReBus

PostPostao/la Đuka » 19 tra 2011, 15:31

Sada tek vidim snimke i mali savjet ReBus - nikada ne snimaj paralelno sa stolom (a i zbog skučenog prostora se ne možeš udaljiti) je se događa da od izvrsne igre vidiš poslije samo stol i katkada nekog od igrača (pogotovo kada igra Dario) tako da se izgubi sama bit gledanja .
Uvijek snimaj kut stola i onda imaš kompletan prikaz meča.
Đuka

PostPostao/la ReBus » 19 tra 2011, 17:37

Riješiti ćemo i to snimanje s kuta kad bude prava kamera u rukama...ma što rukama, na stalku...za sad stalak imam :lol: :lol:
ReBus

Prethodna

Natrag na Foto & Video

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.