Mislim da nisam prekritičan prema sebi, iako jesam dosta kritičan... ali sa razlogom. Nije mi jasno kako sam uspio protiv Belića uzeti 2 seta, a i ta dva što sam izgubio su bila u fiksu, i set loptu sam čak imao... Nisam nezadovoljan, ali nisam ni nesto ekstra zadovoljan prikazanom igrom. Znam da su to vrhunski igraci, ali imam tu srecu da protiv mene ne igraju kako inace znaju i umiju. I to cu sljedeci put morat iskoristiti. Popravit cu svoju igru sam, i to za 20 %. Kada stignem sa Knezom iz Vinkovaca cu trenirati. Treba mi trener koji me razumije, i koji će mi pomoći oko obrane, i svega... no, otom potom. Hvala Rebus na videu, sada mi je dosta jasnije...
* ono kada ste rekli rezanu, ili prema dolje, na moju set loptu, jesam servirao, vidi se, hvala na savjetu, mozda je moglo proci,ali to je bilo glupo jer nisam poslije toga imao koncept. Da li napasti, ili obranu... Volim riskirati sa servama, tako da sam kod toga trebao servirati neku novu servu, zensku haha, ili tako neku, sajd... No, lako je sad biti pametan hehe