Postao/la stjepan » 13 tra 2011, 08:05
Vidjevši da si otvorio temu, prerano sam se ponadao da si ti dao najavu što si baš i mogao, ne moram uvijek sve ja, svatko može otvarati teme i davati najave ... Izgleda da sam vas naučio "na gotovana", hehe ... Dobro, evo pregleda parova zadnja 2 kola 3. HL čime će i ona doći do kraja i čime će biti zaključena sva ligaška nadmetanja ove sezone (osim kvalifikacija za one ekipe koje će ih igrati).
21. kolo:
BJELOVAR - SISAK
VIROVITICA - KUTINA 2
BUDAINKA - NOVSKA
BROD - STRMAC
OŠB 2 - LIMPRES
GRANIČAR 2 - SIBINJ
22. kolo:
VIROVITICA - SISAK
BJELOVAR - KUTINA 2
BROD - NOVSKA
BUDAINKA - STRMAC
GRANIČAR 2 - LIMPRES
OŠB 2 - SIBINJ
Što se tiče OŠB 2, zna se da je 1. mjesto osigurano, ali ne zna se s kime će se kontra Limpresa i Sibinja u nedjelju. Naime, imamo dosta kadrovskih problema i praktično nam je kompletna ekipa "out". Prvi reket Jurković igra kadetsko PH, ovisno o tome dokle će doći ovisi i njegov nastup u nedjelju. Plasira li se u nedjeljnu završnicu što bi mogao, ništa od njega za 3. HL. Ista je situacija i s Arbanasom koji je također na PH kadeta, nastup također ovisi o tome dokle će "dogurati" u Zagrebu. Bednjanec ne trenira već jedno vrijeme zbog povrede, mislim da je u pitanju koljeno i nemam pojma da li je uopće u planu za nedjelju. Luku Garića su ukočila leđa i na treningu samo statira, mogućnosti kretanja manje su mu od mojih ... Eto, dođe se u situaciju da od 4 igrača možda nećemo moći imati nijednog. Znači, morati ćemo na brzaka formirati OŠB 4, Koncoš je već igrao protiv Siska, dakle, imamo bar jednog s trećeligaškim iskustvom, a kao zapete puške čekaju Pudić, Lovrić, Marić i ostali ... No, neka se u Sibinju i Pleternici ne vesele unaprijed, dečki kažu da su spremni skupo prodati kožu ...
Što se tiče ostalih kombinacija, nisam u mogućnosti to sve izvesti pa bih molio Matu da to obradi jer već ima spremne sve opcije... Ovi što se bore od 2. do 6. mjesta (realnije od 3. do 6. mjesta) trebaju ginuti za svaki poen jer bi mogla odlučivati i poen razlika kao u 4. HL. Sretno svima, Mata na redu si ti sa svim kombinacijama ...