Kvalifikacije za EURO 2012. u Ukrajini i Poljskoj

Moderator/ica: stjepan

Re: Kvalifikacije za EURO 2012. u Ukrajini i Poljskoj

PostPostao/la Mata » 27 ožu 2011, 08:20

a vi se stručnjaci pokrijte ušima,

;) iako znam da se šališ nije lijepo likovati ....znam da ti nije drago da si "pogodio" dvoznak,kao ni meni za poraze OŠB-a. :cry:
Utakmica je bila toliko gledljiva da sam nakon 15-ak minuta otpuzao do compa i pisao po stolnoteniskim forumima vijest o porazu OŠB-a u Šenkovcu.
Neprepoznatljivo izdanje Modrića i Srne...a ostali ...hm pa i nisam očekivao bogzna što.
Lako je sada secirati izbornika,možda i nemamo boljih igrača,ali Kalinić prva opcija u napadu :oops: ,Lovren u obrani :oops:
Prvi nikad nije znao ni lopte uštopati,a drugi pliva kao riba na suhom.
Petrić u formi ,igra nekog veznog....ma 100x zašto...od Vukojevića, Pranjića itd.
Ma jednom rječju katastrofa....i izjave tipa domaćin bio napaljen ne piju vodu.Ljudi igrali normalno.Bojali se razvikanih veličina,a kad su shvatili da to baš i nije tako uzeli ponuđeno.
Mata

PostPostao/la ttp » 27 ožu 2011, 21:45

Ako se ne varam, navodno su naši spikeri rekli kako Luka Modrić vrijedi više od cijele reprezentacije Gruzije, pod uvjetom da nije mislio samo novčano, onda je to stvarno sramotno. Eto im tko koliko vrijedi...
ttp

PostPostao/la Mata » 28 ožu 2011, 07:08

Iako je Luka izjavio da ga je sramota kako su igrali...drugi dio njegove izjave baš i ne stoji gdje kaže da nikad nije igrao protiv lošije ekipe .

Kako me to podsjeća na stolni tenis i izjave "jakih igrača" nakon poraza tipa "od koga sam ja to izgubio" :) (osobno iskustvo :o )

Inače da dodam nešto u vezi opće poznate "ljubavi" Stjepana i izbornika Bilića.Slučajno ili ne poklopili su se termini utakmica vaše 2HL i ove utakmice u Gruziji pa Stjepan nije morao gledati ovu patnju.
No indikativno je da prijateljski susret sa Francuzima igramo u utorak navečer.I gle čuda baš igraju i Lutalice ligu SLAST....a Stjepan voditelj i onaj koji dogovara utakmice :lol:
To mi ne djeluje kao slučajnost...prije da ne može gledati u izbornikovu bradu :o
Mata

PostPostao/la stjepan » 28 ožu 2011, 13:51

Da otklonim dileme iako to Mata zna: to je samo slučajnost, toliko me zanima nogomet da nisam imao pojma da naši igraju sa "galskim pijetlovima" u utorak tj. sutra. A i da sam znao, to ne mijenja na stvari, draže mi je igrati stolni nego se sekirati za "Bilić boyse". A i veliko nešto propuštam ...
stjepan

PostPostao/la boško ošb » 28 ožu 2011, 14:52

Kod: Označi sve
Mata

Iako je Luka izjavio da ga je sramota kako su igrali...drugi dio njegove izjave baš i ne stoji gdje kaže da nikad nije igrao protiv lošije ekipe .

nisam 100% siguran, ali mislim da nije to izjavio (drugi dio izjave je sporan)... evo pokušavam pronaći taj članak, ali nisam uspio... mislim da je rekao da nikad od lošijeg protivnika nije izgubio s repkom....
Hajduk živi vječno!
boško ošb

PostPostao/la Mata » 28 ožu 2011, 15:18

Što bi rekao Stjepan..."sad ćeš ti Mata isukati i copy/paste..."...pa evo:

http://www.index.hr/sport/clanak/bilic- ... 44240.aspx

No boško moj...ne mijenja puno na stvari...možemo si malo i kontrirati da zakuhamo :P

Nisi li ti ono rekao da smo mi velesila u nogometu :o a igrači nam igraju u velikim klubovima...daj link hehe :P
Mata

PostPostao/la boško ošb » 28 ožu 2011, 16:15

ok, sad priznajem ovo za modrićevu izjavu :D .... i da, nažalost, ne mijenja puno na stvari....
pa ajde dobro, možemo malo zakuhati, evo link s cijenama naših igrača, a klikom na igrača vidi se klub u kojem igra... :D

http://www.transfermarkt.de/de/kroatien ... _3556.html
Hajduk živi vječno!
boško ošb

PostPostao/la Mata » 28 ožu 2011, 16:49

Joj pajdo...s jezicima ne stojim baš najbolje...ali pokušat ću si prevesti

Stipe Pletikosa 32 Jahre to je valjda godina ;) ,Torwart u slobodnom prijevodu znači pričuvna rezerva ekonoma Johna Smitha... i tako redom

Osim Srne,Modrića i Vukojevića nitko nije standardan...možda Runje u nekom davljeniku i ovaj Perišić u Bruggeu,ali taj tim čak i Dinamo dobije na njegovom terenu :o
Mata

PostPostao/la boško ošb » 28 ožu 2011, 18:25

a sad, slažem se da je jezik malo zafrknut, ali snađemo se nekako :D

Osim Srne,Modrića i Vukojevića nitko nije standardan...

ne slažem se s ovom tezom, a evo i zašto :

lovren - koliko god loše igrao, ipak je standardan u obrani lyona koji se još uvijek bori za prvaka francuske...
pranjić - standardan na lijevom boku bayernove obrane i to pruža čak dosta solidne partije...
rakitić - za njega ne trebam ništa posebno govoriti, u nekoliko utakmica se premetnuo u glavnog igrača seville
jelavić - na početku sezone imao problema s ozljedama, ali od oporavka igra standardno u rangersu i redovno zabija (prošli vikend zabio celticu)
petrić - također u dobroj formi i u prvoj postavi hsv-a (utrpao hat-trick u jednom poluvremenu prošli vikend)
Hajduk živi vječno!
boško ošb

PostPostao/la Mata » 28 ožu 2011, 20:23

Isprike za Petrića...zaboravio sam na njega...ali zato ga naš izbornik koristi u veznoj liniji da otvori prostor za Kalinića....koja smo mi to velesila kad nam je taj lik prva napadačka opcija :cry:

Pranjić mislim da baš i nije standardan...a protiv Intera po meni također slab iako naši komentatori tupe kako je bio odličan.
Za Rakitića sam ja čitao da je bio nevidljiv protiv Barcelone,a druga stvar je što to naši napuhuju

Nemoj sad da ispadne da sam ja protiv svojih,ali da smo nogometna velesila to nismo ...ni sada niti smo bili. ;)
Mata

PrethodnaSljedeća

Natrag na Ostali sportovi

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.