IGEA - GSTK
Horvat - Zeljko 2/3
Vidaček Marko - Čipin 0/3
Barić - Kojić Frane 3/1
par - par 1/3
Horvat - Čipin 0/3
Evo copy/paste zadnje meca sa dubrovnikom.
Prvi mec je odredio i samu putanju meca, Nikola je jednostavno ovaj mec morao dobiti, Zeljko je odigrao standarno, znaci nista posebno, medutim . set je pogodio 3x spin na spin svom snagom bekendom i 1x forehendom kojim dobiva laganica mec i 5. set, cisto zasluzeno s njegove strane. Vidaček Čipin ništa osim malo zabave za našeg klinca i Čipinova rutinska pobjeda. Barić prvi puta u životu dobiva Frane-a, no moram odma napomenuti ovdje činjenicu da je Frane osvojio Reno Vinek i osvojio kvalifikacijski turinir za kvalifikacije za Olimpijadu (bio je prvi u konkurenciji Ivan Juzbašić, Kolarek i Zubac), međutim iskorstio sam jedonstavno pruženo, mada je bilo i ljepih poena ali vidjelo se da Frane ne može izdržati, dobio sam jednostavno na lov + napad, frane je pokušavao blokati no lijevo desno šetnja ga je ubila, tak da se piše ovaj rezultat u moju korist. E sad ostalo i vidite sami po rezultatu ali hoću reći da smo morali dobiti i par (za ZG su igrali Zeljko i Čipin, jedan od lošijih parova s kojima smo igrali, vodili smo u 3. setu jako puno, na kraju legli i sve otišlo dalje na njihovu stranu), oću reći da smo dobili par ja bih igrao sa Zeljkom i s obzirom na to kako sam odigrao sa Kojićem, mislim da sam imao šanse da to dobijem, što bi u krajnjem slučaju značilo poraz od super 4-3, evo žalim zbog toga, mogao sam možda napraviti tricu, ljudi tricu. evo lijep pozdrav. javite dojmove i vidimo se sljedeće subote u ZG-u.