Web stranica HSTS-a

Moderator/ica: stjepan

Re: Web stranica HSTS-a

PostPostao/la tomi » 24 stu 2010, 00:12

stranica je konacno proradila i bas mi se sviđa.... samo jos fali dosta podataka, ali nadam se da ce se s vremenom azurirati...
tomi

PostPostao/la stjepan » 24 stu 2010, 10:03

I meni se baš sviđa, jako je lijepa kako i dolikuje da izgleda web stranica jednog nacionalnog sportskog Saveza... Možda bi bilo bolje da je stanje u Savezu tako dobro, nažalost nije, nadam se da će se uskoro konsolidirati ...
stjepan

PostPostao/la mcs » 02 vel 2011, 09:52

Opet ne azurnost na visini, cudimo se lokalnoj neazurnosti kad i sam hsts.hr nije azuran, danas je srijeda jos nema u 2hl nista.
mcs

PostPostao/la Mata » 02 vel 2011, 15:06

Možda Stjepan i nije poslao izvještaj tj zapisnik...pa kako onda ljudi mogu objaviti :P

Ovo gore je bila kao neka šala... :) evo mog zaključka...Stjepan i njemu slični šalju zapisnike odmah po odigranoj utakmici,dakle ili subotom ili nedjeljom.Kako su to neradni dani u savezima i regijama nema nikoga.
E i kad ljudi dođu u ponedjeljak ne otvaraju poštu od jučer nego najsvježiju od ponedjeljka i tako....
Mata

PostPostao/la mcs » 02 vel 2011, 15:53

Mislim da to radi 1-2 osobe, e sad tehnika unosa i ostale stvari nebi ulazio, bar bog da su nakon 10 godina slozili web stranicu, a i oko toga je bilo predmeta na sudu kolko mi je poznato.
mcs

PostPostao/la mcs » 02 vel 2011, 16:27

Evo stigli rezultati samo sto sam odma vidio je greska u susretu Mihovljan - Senkovec, tu je netko nesto pobrkao mislim da su svi rezultati tocno jedino poredak mihovljana nije takav, marusic i mikac nikola su zamijenjeni
mcs

PostPostao/la stjepan » 02 vel 2011, 22:45

Onda to treba dojaviti Alenu Ivančinu da popravi i da sve bude točno.
stjepan

PostPostao/la stjepan » 02 vel 2011, 23:06

[Mata]
Možda Stjepan i nije poslao izvještaj tj zapisnik...pa kako onda ljudi mogu objaviti

Ja to odradim subotom navečer obavezno. Faksiram u Savez "oriđiđi" zapisnik, izvještaj suca/delegata i elektronski zapisnik koji također napravim i šibnem e-mailom da se može koristiti copy/paste sistem, a ujedno se može provjeriti da je sve u poen u skladu s ručnim zapisnikom. To je inače posao suca/delegata, u našem slučaju Zvačka, a kako je on naš, on to rado prepusti meni :P To sam morao odraditi čak i u subotu kad smo bili gosti kod Graničara, jer kolega Marin kaže "nemam ja s time ništa, to je posao suca", a kako je sudio Zvačko, opet spade sve meni. Po propozicijama rezultati i sva izvješća moraju biti u Savezu do ponedjeljka u 12,00 sati. Sad, kako rade drugi, ne znam, mislim da se to sve dostavlja na vrijeme, uglavnom najkasnije u srijedu sve bude stavljeno na web, nekada i u utorak na večer. Mislim da je to OK jer ipak ima 6 liga i treba to sve obraditi. Dobro, ja to još sve u subotu stavim na našu web stranicu da bi kibici poput Mate imali kompletnu informaciju o svemu. Surađujem s Franjom Flacom i uvijek u subotu navečer razmijenimo rezultate, ja njemu ove iz Slavonije, on meni iz Međimurja. I onda vi imate u subotu navečer rezultate, tablicu i izvješće. Poželjeli ste, izvodimo, tu smo radi vas, naših vjernih navijača, ipak vi plaćate ne baš jeftine ulaznice ... :lol:

Nego Mata, sumnjivo mi da nisi bio niti na drugom gradskom derbiju, propustio si lijep i uzbudljiv meč što je detaljno opisano, ali nije to to, nisi bio uživo. Da nisi slučajno prešao u kibice Graničara, a imaš godišnju VIP ulaznicu za sve mečeve u Obrtničkoj ?... :roll: :?:
stjepan

PostPostao/la Mata » 03 vel 2011, 00:13

Kod: Označi sve
mcs

mislim da su svi rezultati tocno jedino poredak mihovljana nije takav, marusic i mikac nikola su zamijenjeni

Evo iz lokalnih izvora...:

2. HL istok (M) 7. kolo
Vodeća trojka maksimalnim je rezultatima deklasirala svoje protivnike i
sačuvala pozicije na tablici. Ostala dva susreta, izmeñu slavonskobrodskih ekipa
Graničara i Obrtničke školeBrod te Mihovljana i Šenkovca, protekla su u dramatičnoj
borbi i riješena su tek u odlučujućim partijama. Pobjedom u meñimurskom derbiju
Mihovljančani su se bodovno izjednačili s Šenkovčanima, a MSTC Čakovec i unatoč
porazu još uvijek ima jednu pobjedu prednosti pred deveto plasiranim Vukovarom
'91.
Rezultati: Vukovar '91 Olimpija ID (Osijek) 0:4, Graničar (S. Brod) Obrtnička
školaBrod (S. Brod) 3:4, Mladost (Petrinja) Kutina 0:4, Mihovljan Šenkovec 4:3
(R. Mikac Šimon 3:2, Marušić Barić 0:3, N. Mikac Jurinec 1:3, Marušić/N. Mikac
Barić/Šimon 3:0, R. Mikac Barić 1:3, N. Mikac Šimon 3:2, Marušić Jurinec 3:1),
MSTC Čakovec Podravka (Koprivnica) 0:4 (Panić Lončar 0:3, Damjan Jurašić
2:3, Tkalec Belić 0:3, Damjan/Tkalec Belić/Lončar 0:3).

Kao što sam rekao Stjepane nema više Nostra već je Čakovec...bio sam na skupštini tog kluba pa znam :o ljudi me zvali za razliku od OŠB-a :P

Možda i u tome leži razlog mog ne dolaska na derbi ;) ....možda nisam bio jer sam mislio da je pojačanje Graničara Kinez :o ...Tham jbt kad ono čojek se zove Tugomir i mojih je gabarita :)
Trebao sam doći,čak me i žena bez problema pustila :roll: već bilo dogovoreno s Berom,no odustao sam svojom voljom ...valjda sam puko :oops:
Mata

PostPostao/la stjepan » 03 vel 2011, 08:11

Hvala Mata za info, greška je očito u zapisniku na webu HSTS ovako kako je "mcs" rekao da su zamijenjena mjesta igračima Mihovljana Marušiću i Nikoli Mikcu. Poslao sam mail Ivančinu da ispravi to kao i mjesto igranja brodske utakmice.

A što se tiče Nostra, nemam pojma za to, svagdje još stoji Nostro, a ne Čakovec, a i sad na Skupštini HSTS-a nije bilo riječi o tome kad su se primali novi klubovi u članstvo, a bilo je i nekoliko sa promjenama imena, Nostro nije bio. To je onda vjerojatno nešto jako friško.

Na skupštinu nismo zvali druge klubove, jer kad smo prijašnjih godina zvali, nitko nije dolazio osim samo jedne godine kad je došao Štetić pa smo procijenili da to ljude ne zanima ili nemaju vremena za to i više nikoga službeno ne zovemo. Barem objavimo gdje je i kad je, skupština je javna i može se doći, za druge ne znam da li ih uopće održavaju, a ako ih i održavaju, mi nismo nikad bili pozvani.
stjepan

PrethodnaSljedeća

Natrag na Sezone 2010./2011. - 2013./2014.

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.