Slijedi analiza klubova sezona 2011/2012
STK DR.ČASL ZAGREB - defintivno prejak, ove sezone stigao im je bivši olimpijski prvak Ryu Seng Min, ali sigurno nece igrati HL-u vec je doveden cisto radi europe, s tim da uprava Časla misli ove godine vidjeti kako ce se ponasati igraci u champion ligi, a sljedece godine ici mozda i do kraja, nisu to moji stavovi a niti misljenje nego citam sto sam vidio na netu i izjave Dr. Časla, u ove rasprave rađe nebi ulazio, ali drago mi je da netko ipak ulaže novce u pingač, možda i nas sve to nekak pokrene.... ajmo dalje dosli su Kolarek i Fučec od mlađih igrača, ostali Tan i Zeng. prejaka ekipa, ako budete slucajno 19.9.2011 u Varaždinu u 18h mozete doci vidjeti mec, sigurno ce igrati jedan kinez, Fučec i Kolarek. Bio bih zadovoljan bilo kakvim bodom na nasem kontu, nadam se da ga mogu osigurati....
DONAT ZADAR - Jaka skupina igraca, ove sezone Dugo Selo se kompletno preselilo u Zadar, Jalžabetić, Maglić, Josipović, Maraković i braća Karlović iz stare garde, definitvno momcad kkoja se da pobijediti ako se zagrize osim Karlovic Davora ostalo je sve "nas" prosjek s kojima se da igrati.
GSTK ZAGREB - Kojic, Zeljko i Cipin, ekipa koja ce po meni biti negdje na sredini tablice, ako ih uspijemo dobiti jedanput, lako se moze dogoditi da si osiguramo lagodan ostanak, trebalo bi se posebno pripremiti za njih. Svaki od igraca koji se moze dobiti ali mislim da su nas malo preskocili u treniranju i igranju, ali 2 godine nisam igral s njima, borba je kod mene opce poznata i probat cu dici svoju ekipu da ih dobijemo, zasto ne??!
LIBERTAS DUBROVNIK - N. Juzbasic, Hambi i Simovic, e ovo je ekipa s kojom cemo se nadam se pofajtat, pred dvije sezone vodil Juzbu 2-0 i 10/9 cini mi se, njemu pada svinja i ja gubim 3-2, Simovica sam dobijao vec u vise navrata (2 tocnije
IGEA Varaždin - Evo dosli smo i do moje ovogodisnje ekipe, otisli Fucec (Casl), Mataija (Umag), ostao Samac, dosli Baric i Mileusnić. Svida mi se kod ove ekipe, raznovrsnost, po meni je Varazdin ove sezone jako nezgodna ekipa, s ekipama kojima cemo se boriti za ostanak mozda ce upravo ta raznovrsnost donijeti preokret. Samac je jedan odlican decko, sa jakom glavom i ekstremno dobrom taktikom i osjecajem za loptu, nikad van takta, uvijek hladne glave i kamene koncentracije. Mileusnic je zivac, ali ako ga se uspije ukrotiti moze dobiti nekoliko kljucnih meceva, agresivnost nadomješta borbenošću što mi se kod njega iznimno sviđa, no dalmatinske korijene trebali bi vec biti kolko tolko sredeni posto vec vise godina boravi u Zagrebu. Za novo pridoslog igraca iz Medimurja ostajem Vama dragim forumašima na raspravu.
PULA - Mamut, Slavic, Stankovski, Pucar Tomislav. Ne nuzno tim redosljedom ekipa koja ce ove godine ponovno dokazat da su negdje u sredini, mada mislim da ako bog da srecu, svi biti poredani iznad zone ispadanja. Sto se tice mojeg iskustva sve sam dobio vec ranije, sa Pucarom nisam niti igrao jos, ali to je mladic koji kolko cujem jako napreduje.
DUGO SELO - Ne poznam niti jednog drugog igraca osim Đeferovića kojeg vi svi ovdje dobro znate iz druge lige, do sada sam uvijek imao problema s njima ali ga i uvijek dobio nadam da ce biti tako i ovog puta, mislim da je ovo najslabija ekipa i oni bi trebali imati zacementirano zadnje mjesto.
VODOVOD - Loncar, Zovko, Mihaljevic Fran, Slamek. Ekipa koja ce se i ove godine boriti za ostanak, mislim da su ostale ekipe sad nesto jace od njih i trebala bi biti krvava borba protiv njih u dvije tekme, ako ih Varazdin dobije 90% sigurno ostajemo u ligi, nadam se tome.
FRIM - Marelja, Jelić, Zeljko Filip, isto da se ne ponavljam kao i za Vodovod, samo sto su ova tri igraca identicna sto je kolko je prednost tolko i nedostatak, borba za ostanak je realnost FRIM-a kao i nekolicine klubova koje sam ranije nabrojao, ne poznam decke pa necu ulaziti u dublje analize
STK OLIMPIJA INTEGRA DUNDOVIĆ Osijek - Poznata nam ekipa od prošle godine otišao je Hadžić, ali dosli samo pravi igraci odnosno igraci prave kvalitete. Ekipu čine: Atiković Damir Damba, Krivić Jakov, Knežević Dragan, Tominac, Olić, Pandžić. Međutim mislim da prva 3 igraca zasluzuju svakako respekt i vidim ih u play-off mozda cak vidjet cemo, mislio sam da cemo se s njima boriti za ostanak ali mislim da ipak su malo prejaki, vidjet cemo
Evo to je to predstavljanje klubova za Superligu je tu, ajmo navalite sa komentarima....
Specificnost ove sezone je ujednačenost svih ekipa koje ce se boriti za izbjegavanje predzadnjeg mjesta koje vodi natrag u sada novu kovanicu 1. HL.
Za prvaka: ČASL, INTEGRA, GSTK, LIBERTAS, ZADAR
Za ostanak: IGEA, VODOVOD, FRIM, PULA
Zadnje mjesto: DUGO SELO
Evo to je moja procjena mada se da manje vise sa svima jer Casl je doveo Fuceca i Kolareka zbog HL-a.
Evo tolko od mene za sad... Nadam se brojnim komentarima, ajde ljudi raspišite se, nemojte bacit moj trud od 40 minuta u smeće, mala šala

Sreća pa on nije ništa uložio tako da će sav dobitak biti moj ...