SuperLiga 2011/2012

Moderator/ica: stjepan

SuperLiga 2011/2012

PostPostao/la mcs » 31 kol 2011, 14:21

Ovo za početak ću početi s istom rečenicom kao i lani, "Ovako decki, ma lijepo je igrati prvu ligu nema frke, ali kosta puno vise od druge lige." U prvom redu htio bi se zahvaliti upravi STK Igea-e Varaždin na ukazanom povjerenju, do sad je sve išlo na obostrano zadovoljstvo dalje ćemo vidjeti, nadamo se i dalje uspješnoj suradnji nadalje i opstanku u ligi.

Slijedi analiza klubova sezona 2011/2012

STK DR.ČASL ZAGREB - defintivno prejak, ove sezone stigao im je bivši olimpijski prvak Ryu Seng Min, ali sigurno nece igrati HL-u vec je doveden cisto radi europe, s tim da uprava Časla misli ove godine vidjeti kako ce se ponasati igraci u champion ligi, a sljedece godine ici mozda i do kraja, nisu to moji stavovi a niti misljenje nego citam sto sam vidio na netu i izjave Dr. Časla, u ove rasprave rađe nebi ulazio, ali drago mi je da netko ipak ulaže novce u pingač, možda i nas sve to nekak pokrene.... ajmo dalje dosli su Kolarek i Fučec od mlađih igrača, ostali Tan i Zeng. prejaka ekipa, ako budete slucajno 19.9.2011 u Varaždinu u 18h mozete doci vidjeti mec, sigurno ce igrati jedan kinez, Fučec i Kolarek. Bio bih zadovoljan bilo kakvim bodom na nasem kontu, nadam se da ga mogu osigurati....

DONAT ZADAR - Jaka skupina igraca, ove sezone Dugo Selo se kompletno preselilo u Zadar, Jalžabetić, Maglić, Josipović, Maraković i braća Karlović iz stare garde, definitvno momcad kkoja se da pobijediti ako se zagrize osim Karlovic Davora ostalo je sve "nas" prosjek s kojima se da igrati.

GSTK ZAGREB - Kojic, Zeljko i Cipin, ekipa koja ce po meni biti negdje na sredini tablice, ako ih uspijemo dobiti jedanput, lako se moze dogoditi da si osiguramo lagodan ostanak, trebalo bi se posebno pripremiti za njih. Svaki od igraca koji se moze dobiti ali mislim da su nas malo preskocili u treniranju i igranju, ali 2 godine nisam igral s njima, borba je kod mene opce poznata i probat cu dici svoju ekipu da ih dobijemo, zasto ne??!

LIBERTAS DUBROVNIK - N. Juzbasic, Hambi i Simovic, e ovo je ekipa s kojom cemo se nadam se pofajtat, pred dvije sezone vodil Juzbu 2-0 i 10/9 cini mi se, njemu pada svinja i ja gubim 3-2, Simovica sam dobijao vec u vise navrata (2 tocnije :)), Hambi mislim da mi je ipak prejak ali mozda nije za moje suigrace

IGEA Varaždin - Evo dosli smo i do moje ovogodisnje ekipe, otisli Fucec (Casl), Mataija (Umag), ostao Samac, dosli Baric i Mileusnić. Svida mi se kod ove ekipe, raznovrsnost, po meni je Varazdin ove sezone jako nezgodna ekipa, s ekipama kojima cemo se boriti za ostanak mozda ce upravo ta raznovrsnost donijeti preokret. Samac je jedan odlican decko, sa jakom glavom i ekstremno dobrom taktikom i osjecajem za loptu, nikad van takta, uvijek hladne glave i kamene koncentracije. Mileusnic je zivac, ali ako ga se uspije ukrotiti moze dobiti nekoliko kljucnih meceva, agresivnost nadomješta borbenošću što mi se kod njega iznimno sviđa, no dalmatinske korijene trebali bi vec biti kolko tolko sredeni posto vec vise godina boravi u Zagrebu. Za novo pridoslog igraca iz Medimurja ostajem Vama dragim forumašima na raspravu. :) Nas cilj ostanak u ligi.

PULA - Mamut, Slavic, Stankovski, Pucar Tomislav. Ne nuzno tim redosljedom ekipa koja ce ove godine ponovno dokazat da su negdje u sredini, mada mislim da ako bog da srecu, svi biti poredani iznad zone ispadanja. Sto se tice mojeg iskustva sve sam dobio vec ranije, sa Pucarom nisam niti igrao jos, ali to je mladic koji kolko cujem jako napreduje.

DUGO SELO - Ne poznam niti jednog drugog igraca osim Đeferovića kojeg vi svi ovdje dobro znate iz druge lige, do sada sam uvijek imao problema s njima ali ga i uvijek dobio nadam da ce biti tako i ovog puta, mislim da je ovo najslabija ekipa i oni bi trebali imati zacementirano zadnje mjesto.

VODOVOD - Loncar, Zovko, Mihaljevic Fran, Slamek. Ekipa koja ce se i ove godine boriti za ostanak, mislim da su ostale ekipe sad nesto jace od njih i trebala bi biti krvava borba protiv njih u dvije tekme, ako ih Varazdin dobije 90% sigurno ostajemo u ligi, nadam se tome.

FRIM - Marelja, Jelić, Zeljko Filip, isto da se ne ponavljam kao i za Vodovod, samo sto su ova tri igraca identicna sto je kolko je prednost tolko i nedostatak, borba za ostanak je realnost FRIM-a kao i nekolicine klubova koje sam ranije nabrojao, ne poznam decke pa necu ulaziti u dublje analize

STK OLIMPIJA INTEGRA DUNDOVIĆ Osijek - Poznata nam ekipa od prošle godine otišao je Hadžić, ali dosli samo pravi igraci odnosno igraci prave kvalitete. Ekipu čine: Atiković Damir Damba, Krivić Jakov, Knežević Dragan, Tominac, Olić, Pandžić. Međutim mislim da prva 3 igraca zasluzuju svakako respekt i vidim ih u play-off mozda cak vidjet cemo, mislio sam da cemo se s njima boriti za ostanak ali mislim da ipak su malo prejaki, vidjet cemo

Evo to je to predstavljanje klubova za Superligu je tu, ajmo navalite sa komentarima....

Specificnost ove sezone je ujednačenost svih ekipa koje ce se boriti za izbjegavanje predzadnjeg mjesta koje vodi natrag u sada novu kovanicu 1. HL.

Za prvaka: ČASL, INTEGRA, GSTK, LIBERTAS, ZADAR

Za ostanak: IGEA, VODOVOD, FRIM, PULA

Zadnje mjesto: DUGO SELO

Evo to je moja procjena mada se da manje vise sa svima jer Casl je doveo Fuceca i Kolareka zbog HL-a.

Evo tolko od mene za sad... Nadam se brojnim komentarima, ajde ljudi raspišite se, nemojte bacit moj trud od 40 minuta u smeće, mala šala :)
mcs

Re: SuperLiga 2011/2012

PostPostao/la stjepan » 31 kol 2011, 21:53

Bravo "mcs" (usput, ima li "mcs" neko značenje ili je to onako ...?), prava recenzija odnosno procjena kvalitete igrača i ekipa Superlige zaokružena prognozom oko plasmana. Uživao sam čitajući ovu tvoju najavu sezone u Superligi i ona je zaslužila da ovdje ispucam svoj jubilarni 1.000 post (komentar).

Složio bih se i s tvojom prognozom, za Dugo Selo apsolutno, a za opstanak bih listu kandidata ipak sveo na 2 ekipe i to Vodovod i Frim, mislim da su Igea i Pula ipak kvaliteta za sredinu ljestvice. Na trenutak si me zaintrigirao za meč 2. kola Igea - Dr. Časl, mislim da je u tom tjednu Zagrebački velesajam na koji bih trebao ići pa bih to možda mogao iskombinirati, no, kad sam pogledao u kalendar, vidim da je to ponedjeljak tako da je to odmah otpalo. To je svakako neobičan dan za ligaški meč, vjerojatno "časlovcima" izlazite u susret zbog njihovih euroligaških obaveza.

Bilo kako bilo, bit će zanimljiva sezona, pratit ćemo naravno i Superligu, a od tebe se očekuju ovdje detaljnija izvješća iz prve ruke za mečeve Igee. Uvijek se rado sjetim nedavne prošlosti i nevjerojatne OŠB-ove pobjede protiv Igee u Varaždinu u zadnjem drugoligaškom kolu pretprošle sezone kada je Igea superiorno osvojila 2. HL, a mi smo ih jedini uspjeli pobijediti (4:2). Tada je za Igeu igrala trojka Mataija - Petričević - Preksavec, za OŠB su po 2 pojedinačne pobjede izborili Klaić i Bogdanović...
stjepan

PostPostao/la mcs » 01 ruj 2011, 09:12

Mcs je nesto sto sam pokupio iz filma, tak da nista znacajno... :)

Složio bih se i s tvojom prognozom, za Dugo Selo apsolutno, a za opstanak bih listu kandidata ipak sveo na 2 ekipe i to Vodovod i Frim, mislim da su Igea i Pula ipak kvaliteta za sredinu ljestvice. Na trenutak si me zaintrigirao za meč 2. kola Igea - Dr. Časl, mislim da je u tom tjednu Zagrebački velesajam na koji bih trebao ići pa bih to možda mogao iskombinirati, no, kad sam pogledao u kalendar, vidim da je to ponedjeljak tako da je to odmah otpalo. To je svakako neobičan dan za ligaški meč, vjerojatno "časlovcima" izlazite u susret zbog njihovih euroligaških obaveza.

Nek ti se rijeci pozlate Stjepane, bio bih super zadovoljan da tako i bude, ali za to se treba svojski potruditi, vidjet cemo vec prvo kolo koje je vec polako tu, mada su jos 2 tjedna do njega.

Bilo kako bilo, bit će zanimljiva sezona, pratit ćemo naravno i Superligu, a od tebe se očekuju ovdje detaljnija izvješća iz prve ruke za mečeve Igee. Uvijek se rado sjetim nedavne prošlosti i nevjerojatne OŠB-ove pobjede protiv Igee u Varaždinu u zadnjem drugoligaškom kolu pretprošle sezone kada je Igea superiorno osvojila 2. HL, a mi smo ih jedini uspjeli pobijediti (4:2). Tada je za Igeu igrala trojka Mataija - Petričević - Preksavec, za OŠB su po 2 pojedinačne pobjede izborili Klaić i Bogdanović...

Detaljna izvjesca cete sigurno dobiti ovdje jer uzivam ovdje na Vasem forumu tak da mi je to cista razbibriga od posla i treniranja. Svaka cast na pobjedi koja je gore opisana... :), di su ostali Adam, Tomi, dario?! ajmo decki sa prognozama i komentarima
mcs

PostPostao/la tomi » 04 ruj 2011, 16:04

evo ja cu dati svoju prognozu koliko mogu realan biti, i koliko poznajem ekipe iz superlige...
1.dr.casl - mislim da tu ne trebam puno govoriti sve se zna, definitivno najjaca ekipa
2.Libertas - ekipa koja je godinama pripada vrhu lige, uvijek su dobri
3. donat - doveli neke nove igrace, ali ekipa uz libertas koja ce se definitivno boriti za vrh uz libertas
4.gstk zagreb - vrlo mlada ekipa koja moze iznenaditi svaku ekipu, zasluzuje respekt, ali mislim da su ove druge ekipe puno iskusnije i da ce to prevladati...
5.olimpja - nova ekipa u superligi sa pojacanjima, poznatim igracima.. isto zasluzuju respekt i mogu se boriti sa svakime.. ekipa koju ce biti jako tesko pobjediti, borit ce se do zadnjih poena...
6. Pula - ekipa koja je vec godinama u superligi u sredini ljestvica sa standardnim igracima, tako ocekujem i ove sezone..
7. igea zeljeznicar - ekipa koja pripada nizem dijelu ljestvice, ali mislim da ce uspijeti ostati u ligi jer mislim da imaju dobru atmosferu u ekipi... poznajem sve decke iz te ekipe i mislim da imaju kvalitet da ostanu..
8. vodovod - ekipa koja vec par godina se provlaci i bori za ostanak, mislim i da ce ove sezone biti tako, uspjet ce ostat ali uz teske muke
9. frim - premlada ekipa i mislim da su jos ne zreli za superligu, tj. nemaju kvalitet, ali oni su tu da se bore i da skupljaju iskustvo..
10. dugo selo - definitivno autsajder ove godine, respad sistema, nemam sta vise reci..

pozdrav mcs-u i zelim mu sve najbolje ove sezone, kao sportskom kolegi da bude uspijesan i skine skalpova dosta...
tomi

PostPostao/la mcs » 05 ruj 2011, 07:19

Za početak, pozdrav Tomi-u i hvala na podršci, evo trenira se nadam se i još jednom velim da je naš cilj striktno ostati u ligi, nadam se da i hocemo.

Sto se tice prognoza cisto realna i dobro sagledana, Tomi svejedno zna puno tih igraca posto ih je vidao na pozivnim turnirima....
mcs

PostPostao/la mcs » 16 ruj 2011, 14:36

Sutra počinje za ostatak družine Superliga (Časl kolko vidim po rasporedu već odigrao prvo kolo), evo parova prvog kola pa slobodno prognozirajte....

subota, 10.09.2011.
Zagreb 11:00 STK DR.ČASL Zagreb - STK LIBERTAS MARINKOLOR Dubrovnik

1.KOLO - subota, 17.09.2011.
Zagreb 11:00 STK FRIM Zagreb - GSTK ZAGREB
Osijek 17:00 STK OLIMPIJA INTEGRA DUNDOVIĆ Osijek - STK DONAT Zadar
Osijek 17:00 STK VODOVOD Osijek - STŠK DUGO SELO
Pula 17:00 STK PULA - STK IGEA ŽELJEZNIČAR Varaždin

I da ako netko zna rezultat ove prve utakmice Časl - Dubrovnik nek to podjeli sa ostatkom puka.
mcs

PostPostao/la tomi » 16 ruj 2011, 21:13

STK FRIM Zagreb - GSTK ZAGREB 0:4
STK OLIMPIJA INTEGRA DUNDOVIĆ Osijek - STK DONAT Zadar 1:4
STK VODOVOD Osijek - STŠK DUGO SELO 4:0
STK PULA - STK IGEA ŽELJEZNIČAR Varaždin 4:3

Mcs jel placas kavu ako pogodim sve? :D
tomi

PostPostao/la stjepan » 16 ruj 2011, 21:17

Ajde da se malo poigram prognozera za 1. kolo Superlige:

DR. ČASL - LIBERTAS 4:0 (šalim se, hehehe, oni su već tako odigrali, ali stvarno bih tako i prognozirao tako da mi se ovo računa kao pogodak :lol: )

FRIM - GSTK ZAGREB 0:4
OLIMPIJA ID - DONAT 1:4
VODOVOD - DUGO SELO 4:0
PULA - IGEA ŽELJEZNIČAR 4:2

Ulažem 100 kunića i igram sistem 3 i 4 od 4. Isplata dobitaka u ponedjeljak kod "mcs"-a. :-bd
... kojemu želim sve najbolje u Puli kao i tijekom cijele sezone. :ympeace:
stjepan

PostPostao/la stjepan » 16 ruj 2011, 21:20

Nevjerojatno, ja i Tomi skoro istovremeno i skoro "u bobu" isto ... :-c Sreća pa on nije ništa uložio tako da će sav dobitak biti moj ... :x
stjepan

PostPostao/la tomi » 16 ruj 2011, 21:20

i da.. zaboravio sam, javi mcs rezultate ako budes znao koji, osim svoga.. ;)
tomi

Sljedeća

Natrag na Sezona 2011./2012.

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.