SuperLiga 2011/2012

Moderator/ica: stjepan

Re: SuperLiga 2011/2012

PostPostao/la mcs » 02 ožu 2012, 08:13

Ma Dario se sali i skrece temu, on je htio reci za Milanovica, prosvjednike, mljekare i ostalo :lol:

Naime, sljedece kolo igramo sa Dugim Selom i tu idemo na pobjedu, uff proslo je vec dugo kad nismo dobili kao ekipa, kakva takva to trebamo dobiti.
mcs

Re: SuperLiga 2011/2012

PostPostao/la mcs » 11 ožu 2012, 09:50

Dugo Selo - Igea Željezničar 3:4

Matešić - Horvat 3/2
Prgomet - Barić 0/3
Đeferović - Hrelec 3/1
Đeferović/Matešić - Horvat/Barić 2/3 (gubili 0-2, u 5. setu 2-6, 7-9 na kraju dobili)
Matešić - Barić 0/3
Đeferović - Horvat 3/2
Prgomet - Hrelec 0/3

Evo ovo je za Stjepanovu statistiku (kada je rekao da ima jako puno rezultata 4-0), evo ja se u drugom krugu prvenstva brinem da je barem 4-1, ako ne i 4-2 :). Horvat u prvom mecu odigrao indisponirano, nesto ga je i koljeno mucilo, "gospodin" Matešić je odigrao na svoj rekrativnoj razini i dobio prva dva seta, nakon toga Nikola tiska i dobiva sljedeća 2 seta i onda opet pada u 5. setu i gubi (A ja kad sam vidio postavu definitivno sam mislio da je 4-1 za nas, ali ocito ce biti čupavo). Moj mec sa Prgometom i Matešićom ne treba opce komentirati jer je to ispod svake razine pingaca i neke igre, imam osjecaj da sam samo servirao i vracao 1, pazite jednu lopticu na stol posle njihovih servisa. Đeferović i Hrelec je već meč za komentirati, naš "Hrego" tiska Đafu prvi set žešće, ali dobiva na iskustvo Aldin, sljedeći set isto čupavo ali dobiva Hrego itd itd, uglavnom Đafo iskače i vuče F spin rotacija, Hrego se okreče u B kutu i preuzima po paraleli, mislim možda i ma ne možda nego sigurno meč cijele utakmice, na kraju Hrego gubi 3-1, ali bravo mali za pristup. U parovima sam vam već sve ispričao, tu moram pohvaliti 3,4 poena Nikola, od toga su 3 čista preuzimanja i ZUJKE na stol, i jedan poen di je i mene pokupio u mojem B/njegovom F da bi pogodio spin. Na kraju se pokazalo da je to bio odlučujuči meč. Meč sa Matešićom, odrađivanje. Đafo i Horvat sve isto kao i prvi mec, Nikola odma zaostaje, pa se vraća i 5. set ponovno drama, Đafo puno vodi, Nikola malo stišće i na kraju ode opet sve na Đafiovu stranu. Hrego u zadnjem meču imao opet odičan pristup, pomeo je Prgometa koji ljudi moji ja mislim da je u 3. seta pogodio 2 spina ako je, čudo fakat, dečko nek se ne ljuti ali fakat ništ ne igra. Žao mi je u meču jedino što nisam igrao sa Đafom, ali to je već 2. put da me namjerno izbjegava, ranije je isto napravio i kod nas u 2. HL (sadašnja 1.), slažem se da sam ga svaki put do sad vodio i pobjedio ali zašto ne odigrat, ako si prvi igrac u tom timu, onda se postavi na prvoga, a ne namjerno na 3. da me izbjegnes, sad ce reci zasto se nisam postavio na Y pa me onda nebi mogao izbjeci, jednostavno nismo htjeli riskirati da nesto ne ode krivo, a kao sto se ispostavilo u prvom mecu je vec Horvat legel od Matešića, tak da smo isli mi na sigurno varijantu, osim toga u svakom timu se zna poredak igraca ipak su to 2 boda u superligi i moja mozda 1. trica u životu, ali velim zao mi je sto me opet izbjegao i da nismo odigrali mec. No sto je tu je pobjeda je tu.
mcs

Prethodna

Natrag na Sezona 2011./2012.

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.