Moderator/ica: stjepan

. Bitno je da shvatite da Petricevic i Preksavec, nisu vise isti igraci kao prije dok su igrali sa Mataijom. Sada ne treniraju, nemaju vise Mataije koji im je bio oslonac, mislim da nema ni tima u pravom smislu rijeci, uglavnom, nemojte imati previse respekta, i bit ce sve dobro. Tako da onda vjerujem u pobjede ošb-a... Konačno neko zanimljivo kolo, pa da je napeto, sve ovo do sada, nije mi baš bilo zanimljivo, niti napeto. Za dva tjedna, mislim da bi vam to mogle biti utakmice gdje imate sve na raspolaganju da pokazete visok nivo stolnog tenisa, i da mozete publiku podignuti na noge. Opstanak je vec davno osiguran, nema nekog dodatnog pritiska, i to je ono sto se trazi... Evo, vec se spominje 10. kolo, najave, okrenuli ste se prema sljedecem mecu, tako treba 
Nadam se samo da ćemo sva 4 ostati u tom ritmu do kraja.
Ovo sto sam napisao, to se odnosi na par mečeva ove sezone, ali i na vec konstantno gubljenje od Marina u fiksevima, od Memorijala Toni Glavas gdje si imao nekoliko mec lopti pa nadalje... Ne vidim gdje sam napisao da nemas bekenda. Nemoj savjete shvatiti preozbiljno, prekruto i kao neko pametarenje, ali moram te malo oprati
. Uglavnom, nista ti ne vjerujem, dok to ne vidim uzivo, stoga, drz se reketa, svi racunaju na tvoju dvicu protiv Mihovljana, a Petricevicu je vrijeme da vratis za onaj poraz...

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.