9. kolo (25.02.2012.)

Moderator/ica: stjepan

Re: 9. kolo (25.02.2012.)

PostPostao/la tomi » 27 vel 2012, 14:51

i da zaboravio sam jos opisati i mec u paru protiv kutine. Adam je to opisao na dobar nacin upravo onako kako je i bilo. Prvi par lige su braca runjici, jedan vrlo jak par, ali isto tako smatram da smo i ja i adam vrlo dobri. Izgubili smo cisto na nase gluposti i pogreske. Da je to bilo smanjiti, mogli bi im bolje parirati. Ali dobro, mi smo zadovoljni sa nasim parom, ipak smo mi drugi ili treci par lige. Sto po meni i zasluzujemo.. :)
tomi

PostPostao/la ttp » 27 vel 2012, 18:29

Kakav ste par, to cemo tek vidjeti kada odigrate protiv Akana i mene :p . Bitno je da shvatite da Petricevic i Preksavec, nisu vise isti igraci kao prije dok su igrali sa Mataijom. Sada ne treniraju, nemaju vise Mataije koji im je bio oslonac, mislim da nema ni tima u pravom smislu rijeci, uglavnom, nemojte imati previse respekta, i bit ce sve dobro. Tako da onda vjerujem u pobjede ošb-a... Konačno neko zanimljivo kolo, pa da je napeto, sve ovo do sada, nije mi baš bilo zanimljivo, niti napeto. Za dva tjedna, mislim da bi vam to mogle biti utakmice gdje imate sve na raspolaganju da pokazete visok nivo stolnog tenisa, i da mozete publiku podignuti na noge. Opstanak je vec davno osiguran, nema nekog dodatnog pritiska, i to je ono sto se trazi... Evo, vec se spominje 10. kolo, najave, okrenuli ste se prema sljedecem mecu, tako treba ;)

Tomi, moje misljenje je da previse igras skolski. Igras na neku ljepotu, tj. jednolicno. Puno puta si poveo, i vodio puno razlike, pa izgubio, a nekoliko puta imao puno propustenih mec lopti. Cak vise od mog prosjeka gubljenja meceva u 5 setu... Hocu reci, rasipas poene, profulas jedan spin, jedno vracanje serve, jedan flip, jedan blok, jednom se ne pomaknes nogama, odigras protivniku na glavu reketa, vuces spinove tamo gdje je on navikao, i to je previse poena izgubljenih na sve strane odnosno na bez vezni nacin, i najbitnije, nemas promjene ritma i ne znas blokati. Kao da ti uvijek moras napasti ?! Pa nekada pusti protivnika da on napadne, koliko god ti to riskantno izgledalo jer mislis da nemas bloka, i trebas vise koristiti paralele, i spinove u lakat. Radi se o kvalitetnom igracu kod kojeg se ne praštaju pogreške... Napisao sam puno, ovo nema veze sa strukom, to moras sa trenerom proanalizirati, snimiti i pogledati mec... to je cisto moje misljenje, dobronamjeran savjet... ;) malo sam bio ostriji hehe ;) Nek vas kapetan povede u boj :D
ttp

PostPostao/la sportikus » 27 vel 2012, 22:05

Da, solidan smo par, tu smo puno dobili, dosta smo aktivni. Naravno, takva igra donosi i puno grešaka i zamki, ali do sada je prevladala aktivna igra naspram grešaka. Riskantnija je igra, ali meni to odgovara, radije bi ju fulao nego stavio lopticu pa da zalijepi onda tomiju bombu i obrnuto. U svakom slučaju, da igramo par i malo van lige, trening i sl..bilo bi to još bolje ali i ovako je ok.
Nitko tu u ligi nije nešta ekstra i nikog se ne bojimo, i mi treniramo, i dobro igramo i pokazali smo rezultatom i igrom i odlučno branimo treće mjesto. :ar! Nadam se samo da ćemo sva 4 ostati u tom ritmu do kraja.
sportikus

PostPostao/la tomi » 27 vel 2012, 22:22

ttp.. imas pravo na svoje misljenje, ali mislim da nisi u pravu.. Sezona se lagano blizi kraju a ti opisujes moju igrao kao da si gledao sve moje meceve ove sezone, ali nisi niti jedan pogledao, tako da se ne slazem s tobom u nekim stvarima.. tipa da ja nemam blok.. Bas ove sezone, blok solidno me sluzi.. i bekendam vise nego sto sam ikad do sada u karijeri.. Vise imam problema sa svojim forhendom u posljednje vrijeme gdje sam izgubio svoju brzinu i ne namjestim se nogama i profulam spin.. Cisto nedostatak specificne kondicije.. Tako da se me previse kritizirao na neutemeljenim cinjenicama... ;)
tomi

PostPostao/la tomi » 27 vel 2012, 22:30

i ovim te putem pozivam da dodjes u obrtnicku i da pogledas pingic, i moju igru! :P ;)
tomi

PostPostao/la ttp » 28 vel 2012, 08:56

Hahaha. Tomi, Tomi, tko te ne zna, skupo bi te platio... ;)
Što se tiče mečeva jesam li gledao ili nisam, zaboravio si da Big Brother sve snima i sve se vidi ... :lol: Eto, samo to cu ti reci. Tako da to moraš uzeti u obzir... :p Ovo sto sam napisao, to se odnosi na par mečeva ove sezone, ali i na vec konstantno gubljenje od Marina u fiksevima, od Memorijala Toni Glavas gdje si imao nekoliko mec lopti pa nadalje... Ne vidim gdje sam napisao da nemas bekenda. Nemoj savjete shvatiti preozbiljno, prekruto i kao neko pametarenje, ali moram te malo oprati :D :lol: Sto se tiče tvog bloka, imaš blok ko i ja bekend spin =)) . Uglavnom, nista ti ne vjerujem, dok to ne vidim uzivo, stoga, drz se reketa, svi racunaju na tvoju dvicu protiv Mihovljana, a Petricevicu je vrijeme da vratis za onaj poraz...
ttp

PostPostao/la tomi » 28 vel 2012, 13:36

ma mora malo i publika dati svoj doprinos.. gdje su nestali nasi klinci (navijaci), gdje su nestale trube, gdje je nestalo lupanje bocama u stolice?? zao mi je sto vise nema navijanja kao nekada.. Bude publike ali publika dodje samo da pogleda pingic, to su vecinom stariji ljudi.. drago mi je sto nas nisu iznevjerili oni kao sto su nas ovi mlađi navijaci.. Znalo je biti u dvorani tolika buka, da je jednostavno gust bio igrati u nasoj dvorani, ali na zalost toga vise nema!
tomi

PostPostao/la stjepan » 28 vel 2012, 13:56

Slažem se s Tomijem iako nije ni kod drugih bolje. Na tome treba poraditi, treneri i uprava, kako očekivati druge ako ti na utakmice ne dođu ni tvoji članovi odnosno igrači, mislim na klince, ali i one malo starije ... :?: :oops:
stjepan

PostPostao/la stjepan » 28 vel 2012, 14:05

Inače je na HSTS-u objavljen i zapisnik Mladost - OŠB (onaj s Kutinom je bio još jučer), a u njemu piše da su nakon para igrali Ramušćak - Smuda, a svi znamo da su igrali Rožanković - Jurković pa sam poslao da se to ispravi. I da je Tomi izgubio 4. set od Ramušćaka 11:3, a nije nego 11:8.

Da nam ne bi tih 5 poena odlučivalo o konačnom plasmanu pa neka se smije tko hoće ... :roll:
stjepan

PostPostao/la stjepan » 28 vel 2012, 14:06

I sada neka netko kaže da Administracija foruma spava i-) :p
stjepan

PrethodnaSljedeća

Natrag na Sezona 2011./2012.

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.