Moderator/ica: stjepan

zaslužili ste

Petričević nije ništa posebno, manje svojih grešaka i da ga se dobiti, ali pametno igra, brzo nađe slabu stranu. Bez obzira na pobjedu u Mihovljanu, moram reći da je ipak ostala mrlja od Ivana u meču protiv Mikca što se tiče ponašanja..nije bilo kulturno, jedno je sportska nervoza a jedno je živciranje! Očekujem do kraja još pobjedu protiv Čakovca, i 120 % protiv Podravke.. Pozz svima
. To onda rezultira pobjedama. Usudit cu se reci uvijek je, sto se tice 1. lige, igralo se puno bolje u jesenskom dijelu. Iako pretpostavljam da mi se moze zamjerit za sljedeci komentar, jer nisam ni mjerodavan, ipak se necu libiti reci... Nadam se da se nece ponoviti greske prijasnjih godina, pa da se igra sistemom na staru slavu, ili nekim opravdanim statusom (ali i ziheraškim)tko je koji igrac jer je ponekad bolje gledati zalaganje na treningu, ponasanje, perspektivu, motiv, sto u konacnici vodi do zasluga... Sretno daljeu Mihovljane došli nekako umorni, mrljavi, pobjedili dopodne, ručali i uspavali se,
i to ima zasluge za pobjedu popodne
A ni kolači nisu bili loši. Jedino mi žao propuštene ribe na Ribarskoj kući, no, Tomi je spavao ko beba u autu,
a bilo me strah da ne rukne i sa stolice, a tako pospanom bi mu mogla zapeti koja riblja kost. No, to ćemo nadoknaditi povratkom sa slijedećeg gostovanja, a to je iz Kutine u 3. proljetnom kolu. Sada imamo 5 utakmica zaredom u Brodu iako nešto razmišljam da ponudimo gostima da budu domaćini jer nam izgleda odgovara igrati u gostima gdje imamo svih 5 pobjeda.
Za proljeće moramo smisliti nešto drugo. A za Podravku OK, ali možda smo te trebali i registrirati za Podravku ove sezone, samo da ideš na Marina jer on ima alergiju na tebe i odmah tankira meč čim te vidi s druge strane stola.

Dario, ovaj plan za Kutinu ja već napravio prije 2 tjedna, sve organizirao uključivo i subotnje kolokvije i to navečer, barikade na autocesti, ali dečki "alalili" i kolokvije, probili barikade te došli i poderali nas. Za proljeće moramo smisliti nešto drugo. A za Podravku OK, ali možda smo te trebali i registrirati za Podravku ove sezone, samo da ideš na Marina jer on ima alergiju na tebe i odmah tankira meč čim te vidi s druge strane stola.
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.