4. kolo (05.11.2011.)

Moderator/ica: stjepan

Re: 4. kolo (05.11.2011.)

PostPostao/la tomi » 06 stu 2011, 23:41

e ovako: moram reci da sam stvarno zadovoljan rezultatom tj. pobjedama protiv mihovljana i starr-a, ali sto se tice moje igre mislim da sam cak mogo i bolje odigrati pogotovo protiv petricevica.. decko je odigro takticki dobro i pobjedio me.. ali drugi put cu pametnije igrati.. inace nije nista posebno i smatram da ga mogu bez problema pobjediti.. sto se tice para (mene i adama) mi smo igraci sa vrlo slicnom igrom, pasemo si i sto je najvaznije da se izrazim sportskim rijecnikom ne seremo jedan drugome kad pogrijesi.. nekad mene ne ide nekad njega ali moramo jedan drugog povlaciti i izvlaciti iz krize i tako jedino mozemo doci do pobjede.. to smo upravo uradili sada ovaj vikend i odlicnom igrom dobili oba para.. eto toliko od mene.. ;)
tomi

PostPostao/la Travar » 06 stu 2011, 23:47

Pridružujem se čestitkama na zaista izvrsnim igrama i rezultatima ove sezone. :ymapplause: :-bd
Travar

PostPostao/la stjepan » 07 stu 2011, 00:54

"Obrtnici ponovo oduševili" naslov je članka objavljenog jučer (06.11.2011.) na SBplus portalu. Kliknite na donji link i ovi će vam se sjajni momci odmah ukazati. :ympeace:

SBplus portal 06.11.2011. (Obrtnici ponovo oduševili): http://www.sbplus.hr/slavonski_brod/spo ... fault.aspx
stjepan

PostPostao/la Mata » 07 stu 2011, 06:48

Evo dečki isprintajte si ovo i šepurite se :-bd zaslužili ste :ymapplause: :ymapplause:

slika
Mata

PostPostao/la sportikus » 07 stu 2011, 10:12

Po meni teška pobjeda protiv i oslabljenog Starra, u Mihovljane došli nekako umorni, mrljavi, pobjedili dopodne, ručali i uspavali se, ali odigrali smo u večoj brzini nego dopodne. Smatram isto par najvećim dobitkom ove sezone što se pokazalo u nekim mečevima i ključnim, sad imamo tu jednu pobjedu više koju smo prije imali svake prijestupne. Još ostaje prostora za smanjiti greške, pogotovo moje, jer ja sam rizik igrač, pa ako prođe heroj, ako ne prođe onda uzdasi razočaranja. Lijepo je biti na vrhu pa makar i u ovim okolnostima sa utakmicom više :) Petričević nije ništa posebno, manje svojih grešaka i da ga se dobiti, ali pametno igra, brzo nađe slabu stranu. Bez obzira na pobjedu u Mihovljanu, moram reći da je ipak ostala mrlja od Ivana u meču protiv Mikca što se tiče ponašanja..nije bilo kulturno, jedno je sportska nervoza a jedno je živciranje! Očekujem do kraja još pobjedu protiv Čakovca, i 120 % protiv Podravke.. Pozz svima
sportikus

PostPostao/la ttp » 07 stu 2011, 13:08

Moram i ja još jednom čestitati. Pobjedama su zasluzili da im se cestita preko sms-a, uzivo, javno, pa i bacanjem letaka iz aviona ... ;) Mada, više su mi dojadile čestitke :lol:. Od sada, nema više čestitki, već samo kritike za potencijalni poraz :P , stoga, Adame i Tomi, potrudite se maksimalno protiv Podravke. Pa onda u drugom dijelu bit ce sačekuša protiv Kutine :lol: Osobno cu ici u Podravku, trenirati ih, pripremati, i nazvat cu Ekonomski fakultet u Os., i Informatiku u Varaždinu da ubace kolokvije subotom, i ministar je dobar moj prijatelj, pa ce postroziti ispite za drzavnu maturu, ali i upise na SF u SB. 8-)
Stvarno nismo imali ovakav niz pobjeda, bez obzira na jacinu ligu, konacno vlada jedna dobra atmosfera, trenira se, i samo tako treba i nastaviti :). To onda rezultira pobjedama. Usudit cu se reci uvijek je, sto se tice 1. lige, igralo se puno bolje u jesenskom dijelu. Iako pretpostavljam da mi se moze zamjerit za sljedeci komentar, jer nisam ni mjerodavan, ipak se necu libiti reci... Nadam se da se nece ponoviti greske prijasnjih godina, pa da se igra sistemom na staru slavu, ili nekim opravdanim statusom (ali i ziheraškim)tko je koji igrac jer je ponekad bolje gledati zalaganje na treningu, ponasanje, perspektivu, motiv, sto u konacnici vodi do zasluga... Sretno dalje
ttp

PostPostao/la stjepan » 07 stu 2011, 20:36

Nisam od obaveza prije stigao malo piskarati po forumu, a i dobro je da se malo slegnu sve vrste emocija od subote. Ja sam svoje napisao na webu, onako novinarski, a sasvim bih se složio s opservacijama subotnjih aktera Tomija i Adama napisanim ovdje. Iako dečki bolje govore za stolom, nisu loši ni u analizama. :P

[sportikus]
u Mihovljane došli nekako umorni, mrljavi, pobjedili dopodne, ručali i uspavali se,

Zato smo šetnjom kroz park održavali tonus mišića na potrebnoj razini hehe ... :)) i to ima zasluge za pobjedu popodne :-h A ni kolači nisu bili loši. Jedino mi žao propuštene ribe na Ribarskoj kući, no, Tomi je spavao ko beba u autu, i-) a bilo me strah da ne rukne i sa stolice, a tako pospanom bi mu mogla zapeti koja riblja kost. No, to ćemo nadoknaditi povratkom sa slijedećeg gostovanja, a to je iz Kutine u 3. proljetnom kolu. Sada imamo 5 utakmica zaredom u Brodu iako nešto razmišljam da ponudimo gostima da budu domaćini jer nam izgleda odgovara igrati u gostima gdje imamo svih 5 pobjeda.

Dario, ovaj plan za Kutinu ja već napravio prije 2 tjedna, sve organizirao uključivo i subotnje kolokvije i to navečer, barikade na autocesti, ali dečki "alalili" i kolokvije, probili barikade te došli i poderali nas. x_x Za proljeće moramo smisliti nešto drugo. A za Podravku OK, ali možda smo te trebali i registrirati za Podravku ove sezone, samo da ideš na Marina jer on ima alergiju na tebe i odmah tankira meč čim te vidi s druge strane stola. :-bd

Neki znaju da sam se u Mihovljanu plašio poraza, čak i visokog poraza, ajde priznajem, bojao sam se "metle", baš iz razloga koje je naveo Adam, dosta smo teško doslovno izorali pobjedu kod Starra onako "na mišiće", a domaći su dečki na zagrijavanju djelovali prilično uvjerljivo, opako, bombali su zastrašujuće, naši su više pogledavali u Bujana. Još se jednom pokazalo da uvijek treba vjerovati u svoje, ali eto, ovo je bilo jedno od boljih izdanja u odnosu na očekivanja.

Momčadski duh nešto je novo u ovoj ekipi u smislu da mi nemamo igrača koji je daleko iznad ostalih, koji sigurno pravi dvicu, a ostali šta ubodu. Najčešće dobijamo kolektivno, svako po jednu + par i to je po mom ukusu, takve pobjede najviše volim. U subotu su obje bile takve. I kod nas svaki igrač može napraviti dvicu, kad je trebalo, to je napravio i Tomi (Virovitica i Petrinja) i Adam (Beli Manastir), a da je trebalo to bi napravio i Ivan da je došlo do treće (Beli Manastir i Starr) jer je nesumnjivo bolji od potencijalnih protivnika u tim mečevima. Da, i par s Tomijem i Adamom funkcionira besprijekorno i vrlo je važan doprinos ekipi, do sada su napravili 5/1, a i taj jedini poraz (Beli Manastir) bio je u 5 setova.

Igramo svoju najbolju sezonu i uživajmo svi skupa u njoj, dajmo svoj doprinos svi koji možemo da se tako i nastavi do kraja. :-bd ^:)^ :ymapplause:
stjepan

PostPostao/la stjepan » 07 stu 2011, 21:08

Dosta se brzo na webu HSTS-a obrađuju ligaški rezultati pa su već danas (ponedjeljak) osvanuli i rezultati ovoga kola, brže zaista ne može, svaka čast Alenu Ivančinu koji to radi. Evo linkova na rezultate, tablicu i pojedinačne skorove igrača dok skorovi parova još nisu obrađeni odnosno unešeni.

4. kolo 1. HL - istok (rezultati): http://www.hsts.hr/images/stories/PDF/h ... _4kolo.pdf

Tablica 1. HL - istok (nakon 4. kola): http://www.hsts.hr/images/stories/PDF/h ... stvica.pdf

Skorovi igrača 1. HL - istok (nakon 4. kola): http://www.hsts.hr/images/stories/PDF/h ... korpoj.pdf
stjepan

PostPostao/la stjepan » 07 stu 2011, 22:11

Ima nekih grešaka u rezultatima i skorovima pa sam to dojavio Alenu da ispravi. Naš meč parova protiv Starra bio je 3/2 za nas, a ne 3/1, a pogrešni su i skorovi Selaka i Vilagoša, Vilagošu su 2 poraza upisana kao 2 pobjede, a Selaku obratno.
stjepan

PostPostao/la ttp » 07 stu 2011, 23:34

Dario, ovaj plan za Kutinu ja već napravio prije 2 tjedna, sve organizirao uključivo i subotnje kolokvije i to navečer, barikade na autocesti, ali dečki "alalili" i kolokvije, probili barikade te došli i poderali nas. Za proljeće moramo smisliti nešto drugo. A za Podravku OK, ali možda smo te trebali i registrirati za Podravku ove sezone, samo da ideš na Marina jer on ima alergiju na tebe i odmah tankira meč čim te vidi s druge strane stola.

Stjepane, da sam ja bio registriran za Podravku, onda bi Podravka ušla u super ligu, a ne Kutina ili OŠB-e. Tako da taj plan propada :lol: :) ;)
ttp

PrethodnaSljedeća

Natrag na Sezona 2011./2012.

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.