U subotu (24.03.2012.) se igra 11. kolo u 1. HSTL - istok. Ekipa OŠB je u ovom kolu slobodna što nam, uz 2 tjedna od prošlog i 2 tjedna do idućeg kola, produžava neigranje lige na punih mjesec dana. Dakle, dok će "obrtnici" odmarati, u subotu će se u 11. kolu 1. HSTL - istok igrati slijedeće utakmice:
11. kolo:
11,00 - KUTINA - BELI MANASTIR
11,00 - MLADOST - VUKOVAR '91.
11,00 - MSTC ČAKOVEC - STARR
11,00 - PODRAVKA - MIHOVLJAN
17,00 - MLADOST - BELI MANASTIR
17,00 - KUTINA - VUKOVAR '91.
17,00 - PODRAVKA - STARR
17,00 - MSTC ČAKOVEC - MIHOVLJAN
Budući je u ligi sve manje - više riješeno, do kraja će se igrati rasterećeno odnosno za prestiž. Kutina može naći motiv završiti prvenstvo sa 18/0 pa bi trebala dobiti BM i Vukovar koji bi se opet trebali osladiti bodovima iz Petrinje koja se subotnjom pobjedom protiv Čakovca riješila svih briga oko opstanka odnosno izbjegavanja kvalifikacija. Slična je situacija i sa drugim parovima, onima sa sjevera. Podravka je izgleda malo pala u formi i mogla bi imati problema protiv Mihovljana i Starra. Čak mislim i više protiv Starra koji mi nije baš jasna ekipa. Mislim da vrijede puno više od 50 % pobjeda, ali eto. Čakovec nema šansi protiv Mihovljana i Starra i može se lagano uigravati i pripremati za kvalifikacije za opstanak u ligi.
OŠB će na parket 07.04. gostovanjem u 12. kolu kod Čakovca i Podravke. Tek sam ovih dana shvatio i jako se neugodno iznenadio spoznajom da je to Velika subota, dan uoči Uskrsa, a mi moramo igrati cijeli dan i vratiti se kasno navečer. Nikad nije bilo da se stolni tenis igrao u vikendu Uskrsa ili Božića do ove godine i mislim da je to iznimno loša činjenica i da se ovaj termin svakako morao izbjeći.

a mi idemo po naše prvo/treće mjesto