Stolnoteniska rekreacija u SB

Moderator/ica: stjepan

Stolnoteniska rekreacija u SB

PostPostao/la Zalchane » 28 pro 2014, 23:37

Lijep pozdrav!

Stvarno ne znam kome se obratiti pa sam evo našao Vas :) Prijatelj i ja bismo rekreativno igrali stolni tenis, ali ne znamo gdje. Čuli smo da ima nešto u dvorani Vijuš i to ćemo sutra ići provjeriti pa me je zanimalo ima li još gdje (čak ako i ima u Vijušu)?

Unaprijed hvala, srdačan pozdrav i sve najbolje! :)
Zalchane

Re: Stolnoteniska rekreacija u SB

PostPostao/la stjepan » 29 pro 2014, 13:50

Pozdrav i Vama "Zalchane" i naravno dobro došli na Forum STK OŠB ! :-h

Što se tiče Vašeg upita o mogućnosti i mjestima za rekreativno igranje stolnog tenisa, mogu Vas uputiti na slijedeće mogućnosti:

* SD Vijuš (iza kuglane desno je prostor sa 3 stola za stolni tenis), cijena najma 1 sata igranja je 20 kuna, dobro se je unaprijed najaviti i rezervirati si stol i vrijeme, kontakt telefon za rezervaciju stola je 099/4670-777.

* Mjesni dom u Podvinju - za ovu je opciju najbolje kontaktirati: Renato Busija (098/263-982), cijenu ne znam, mislim da se plaća nešto na mjesečnoj razini, tamo ima ekipa rekreativaca koji imaju temine mislim 2 ili 3 puta tjedno.

Za obje ove opcije potrebno je imati vlastite rekete i loptice. Postoji i nekoliko stolnoteniskih klubova u Brodu koji se natječu u nacionalnim i regionalnim službenim ligama, oni imaju "svoje" dvorane (i termine) pri osnovnim i srednjim školama te domovima mjesnih odmora, ali to baš nije opcija za rekreativce.

Ako Vas još nešto zanima, napišite ovdje ili ostavite poruku u PP-u. :-h
stjepan

Re: Stolnoteniska rekreacija u SB

PostPostao/la Zalchane » 29 pro 2014, 18:39

Bili smo u Dvorani Vijuš danas i zadovoljni smo, igrali smo čak tri sata :P Dali su nam i rekete i loptice.
Puno Vam hvala na odgovoru i detaljnim informacijama! S obzirom da nam je Vijuš blizu, a cijena pristupačna, ostat ćemo pri toj opciji. :)

Srdačan pozdrav! :-h
Zalchane

Natrag na Ako ima još nešto...

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.