Ryu Seung Min potpisao za Dr.Časla

Moderator/ica: stjepan

Ryu Seung Min potpisao za Dr.Časla

PostPostao/la mcs » 31 svi 2011, 07:04

http://www.hsts.hr/Vijesti/ryu-seung-min-potpisao-za-drasla.html

Evo nadam se da cu imati priliku odigrati s njim ove sezone u 1. ligi, osim ako nece igrati ligu nego samo ligu prvaka.
mcs

Re: Ryu Seung Min potpisao za Dr.Časla

PostPostao/la stjepan » 31 svi 2011, 08:43

Da, to bi bilo lijepo iskustvo, igrati službeni meč protiv takvog igrača... Iako sumnjam da će on igrati našu 1. ligu, eventualno protiv 2, 3 ekipe (Donat, Libertas, Zagreb ...), vjerujem da je angažiran isključivo zbog Lige prvaka... Za koga igraš slijedeće sezone u 1. HL ? A mogao bi doći i na naš Memorijal u nedjelju, ono vino još čeka da ga se popije ... :)
stjepan

PostPostao/la tomi » 31 svi 2011, 10:10

heh.... zasigurno najzvucnije ime u 1.HL, bit ce zanimljivo... volio bih da se stolni tenis vise prikazuje na sptv-u! :)
tomi

PostPostao/la mcs » 31 svi 2011, 12:14

Da, to bi bilo lijepo iskustvo, igrati službeni meč protiv takvog igrača... Iako sumnjam da će on igrati našu 1. ligu, eventualno protiv 2, 3 ekipe (Donat, Libertas, Zagreb ...), vjerujem da je angažiran isključivo zbog Lige prvaka... Za koga igraš slijedeće sezone u 1. HL ? A mogao bi doći i na naš Memorijal u nedjelju, ono vino još čeka da ga se popije ...

To bi bilo sigurno dobro da se odigra malo s njim....

Druge sezone igram za STK IGEA Varaždin, evo mogu reci da je sve rjeseno.
mcs

PostPostao/la mcs » 31 svi 2011, 12:15

Što se tiče turnira, nisam u mogućnosti doći, sređujem nešto doma oko kuće tak da ću morati otkazati ovaj put, a i lagano sam u fazi odmora, igram jedanput na tjedan malo sa Jurincem, vise smo se prebacili na tenis sad. Sretno sa organizacijom.
mcs

PostPostao/la stjepan » 31 svi 2011, 12:27

Sretno u 1. HL, tamo ti je i mjesto obzirom da si za 2. HL definitivno prejak za 95 % igrača ... Gledano iz uske perspektive OŠB, konačno smo te se riješili, :lol: :lol: , mislim kao nepobjedivog suparnika na protivničkoj šenkovačkoj strani ... Valjda će tvoji naći adekvatnu zamjenu da ne dođu u probleme sa drugoligaškim statusom ...

Šteta što ne možeš doći na naš Memorijal, no, bit će još prilike. Organizacija je pod kontrolom, ima dosta i prijava, seniorski će turnir biti najbrojniji i najjači do sada... Pozdrav.
stjepan

PostPostao/la ttp » 31 svi 2011, 12:49

Čini mi se da će sljedeća sezona biti slabija, što se tiče 2. lige, ali izjednačenija. "Nema" Kneževića D., Hadzica, Barica... No, opet, dolazi RR Star, pa iz Petrinje ne znam tko ce doci...ipak, bit ce to tu negdje... I nece biti lagano reci tko ce koje mjesto zauzeti. Neki su oslabljeni, a neki ce se pojacati. Sretno. Uživaj u 1. ligi. Pozz
ttp

PostPostao/la mcs » 01 lip 2011, 07:05

Šteta što ne možeš doći na naš Memorijal, no, bit će još prilike. Organizacija je pod kontrolom, ima dosta i prijava, seniorski će turnir biti najbrojniji i najjači do sada... Pozdrav.

Ko igra od "jacih" imena? sto se sprema za jelo? :)
mcs

PostPostao/la mcs » 01 lip 2011, 07:21

Čini mi se da će sljedeća sezona biti slabija, što se tiče 2. lige, ali izjednačenija. "Nema" Kneževića D., Hadzica, Barica... No, opet, dolazi RR Star, pa iz Petrinje ne znam tko ce doci...ipak, bit ce to tu negdje... I nece biti lagano reci tko ce koje mjesto zauzeti. Neki su oslabljeni, a neki ce se pojacati. Sretno. Uživaj u 1. ligi. Pozz

A evo tu je i RR Star, jos ne znamo u kojem sastavu ali sigurno dobra ekipa. Tu je ostala Kutina, Podravka itd, ima ekipa sigurno nece biti lako....
mcs

Natrag na Ako ima još nešto...

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.