Ivica Kostelic i ostali

Moderator/ica: stjepan

Re: Ivica Kostelic i ostali

PostPostao/la matteo94 » 08 vel 2011, 10:56

danas počinje skijaško SP...od sutra ivica kreće u pohod na zlato...nadam se da će se okititi kojim zlatom...
matteo94

PostPostao/la boško ošb » 09 vel 2011, 14:34

ivici prva medalja na SP-u!!! osvojio je 3. mjesto u super G-ju... bravo majstore!! samo tako dalje, po još koju...
Hajduk živi vječno!
boško ošb

PostPostao/la matteo94 » 09 vel 2011, 16:45

ivica je fantastičan...svaka mu čast...nisam ga gledao uživo, ali sam pogledao snimku na internetu i stvarno je išao najbolje što može...kada se pogleda koga je on to sve ostavio iza svojih leđa, dobijemo potvrdu da je ivica daleko najkompletniji skijaš na svijetu i da će gotovo sigurno osvojiti veliki kristalni globus...bila bi stvarno šteta kada ivica ne bi vozio kombinaciju...daj ivice opusti se, realno gledano teško možeš izgubiti veliki globus!!
matteo94

PostPostao/la boško ošb » 26 vel 2011, 09:38

u Bugarskoj se danas vozi kombinacija... prvi na redu je slalom, a naši ivica i natko su zasada 3. i 4.
nadamo se da će tako ostati i da će, pogotovo ivica, popraviti svoj plasman u spustu....
Hajduk živi vječno!
boško ošb

PostPostao/la boško ošb » 17 ožu 2011, 15:42

stala nešto rasprava oko ivice... nismo mu čestitali na velikom globusu, pa evo svaka čast majstore... danas je otkazan super-g tako da ivica ostaje na trećem mjestu na kojem je bio i prije jer se ta utrka neće voziti... još ga čeka slalom... eh da u je još taj globus ugrabiti... :D
Hajduk živi vječno!
boško ošb

PostPostao/la Mata » 18 ožu 2011, 08:25

Znaš kako to ide....Ivica je taj Globus osvojio davno pa se mi odmah okrenemo onome što nije gotovo.
Kako je jučer bez borbe izgubio mali globus u Super G...možda osvoji u slalomu na isti način :o
Mata

PostPostao/la boško ošb » 19 ožu 2011, 11:59

a dobro istina, ali evo danas "borbe" za mali globus u slalomu... ivica je poslije prve trke na 13. mjestu, dok je grange koji zaostaje 30 bodova izletio, a myhrer koji zaostaje 96. bodova na 6. mjestu... to znači da bi se trebalo dogoditi čudo da ivica izgubi taj globus... myhrer bi morao pobijeiti i uzeti stotku, a ivica možda 29. il 30. mjesto ili izletjeti, u što sumnjam (nije toliko glup)... sretno ivici, još malo do konačnog raspleta (druga vožnja za pola sata)..
Hajduk živi vječno!
boško ošb

PostPostao/la boško ošb » 19 ožu 2011, 13:42

ivica je uz puno strepnje i neizvjesnosti ipak došao i do slalomskog globusa... drugu vožnju je odradio katastrofalno i završio na 18. mjestu što me nosi niti boda za današnju utrku... sreća pa je myhrer isto slabije odvozio drugu (završio je 8.)... ivica je imao dosta sreće, u zadnja dva slaloma sezone nije uzeo niti boda, isto kao grange... međutim onaj siječanj mu je ipak bio odlučujući...

Konačni redoslijed slaloma:

1. Ivica Kostelić (Hrv) 478
2. Jean Baptiste-Grange (Fra) 442
3. Andre Myhrer (Šve) 423...
Hajduk živi vječno!
boško ošb

PostPostao/la Mata » 20 ožu 2011, 06:52

Iako sam i sam bio razočaran.kao i Ivica,njegovim puzanjem do cilja drago mi je da je uspio osvojiti i mali globus.
Inače on je ostao bez bodova u posljednje 3 utrke,ali eto bilo je dovoljno.
Također mi je drago da je Gips oprao glavešine iz vrha skijanja.
Interesantno je da je Super G otkazan jer je Švicarac bio prvi.Ali ajde to se i moglo prožvakati.
Ali jučer muškarci skijaju,a žene ne mogu.I gle čuda švabica ostala prva za 3 boda.Ameri su poludjeli.
Mata

PostPostao/la stjepan » 20 ožu 2011, 22:53

Mata, jel' ti to imaš "teoriju zavjere", hehe, svojevremeno si govorio da ne vjeruješ u takve stvari (mislim da je bila neka rasprava o nogometu) kada sam ja govorio o tome ... :lol: :P :P
stjepan

PrethodnaSljedeća

Natrag na Ostali sportovi

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.