El Clásico

Moderator/ica: stjepan

koji će biti rezultat u pobjedama nakon ova četiri velika El Clásica?? Barca već vodi 1:0...

Barcelona - Real Madrid 5:0
0
Nema glasova
Barcelona - Real Madrid 4:1
1
25%
Barcelona - Real Madrid 3:2
1
25%
Barcelona - Real Madrid 2:3
0
Nema glasova
Barcelona - Real Madrid 1:4
2
50%

Ukupno glasova : 4

Re: El Clásico

PostPostao/la Mata » 02 svi 2011, 15:16

Slažem se da bi Barca trebala proći...mada ja ne bih otpisivao Real.
Ima tamo jako puno kvalitetnih igrača za velike stvari.No ako će MrBean opet igrati na nulu onda ništa od toga.

Inače pročitao sam da sudi Belgijanac de Bleckerer ili kako se već piše.
Po meni jedan "alibi" sudac...jako puno sudi prekršaje u napadu prije nego li se išta dogodi u 16 metara.Zapamtio sam ga od 2006. sa SP kad smo igrali s Japanom.Istina dosudio je penal za nas (Srna promašio),ali isto tako i nekih 20-ak prekršaja u napadu kod skoro svakog prekida.
Od onda ga pratim i uvijek je takav.
Naši reporteri će barem jednom naglasiti da mu je i ćaća bio sudac,a bogami i dida...kao da je to znak da je dobar sudac :P
Mata

PostPostao/la mcs » 03 svi 2011, 11:05

Naši reporteri će barem jednom naglasiti da mu je i ćaća bio sudac,a bogami i dida...kao da je to znak da je dobar sudac

Mislim koja konstatacija i duboko umno smisljena recenica, pa mozda mu je i sukum deda bio sudac, da a to se odma podrazumijeva da je top klasa.
mcs

PostPostao/la Mata » 03 svi 2011, 12:26

Nemoj me sad držati za riječ....skužio sam da je prijenos na Novoj TV tako da ne "obećavam" da će ova konstatacija biti izrečena,ali da je na HTV-u garantiram da bi to Štef Balog izrekao nekoliko puta kao što "trubi" za Villareal o "Žutoj podmornici" :o

I dalje stojim kod tvrdnje da je još uvijek moguć preokret jer je u sportu sve moguće....kako Mourinhu ponestaje igrača "drvosječa" možda bude morao igrati malo otvorenije,a onda može biti svega....naravno i 5 komada u vlastitoj mreži :P
Mata

PostPostao/la stjepan » 03 svi 2011, 13:32

E Mata, dobar si ... Kod tebe su mogući svi znaci - i da Real iznenadi i prođe Barcu i da dobije 5 komada, večeras ćeš ispukačiti svoj citat koji će odgovarati konačnom ishodu pa ćeš ispasti dobar prognozer, hehe ... :P Ta, manite se nogometa, držite se reketa ... :lol:
stjepan

PostPostao/la Mata » 03 svi 2011, 13:51

Ma znaš da se ja ne zamaram prognozama...niti se hvalim time...samo činjenice... ;)
Mata

PostPostao/la boško ošb » 03 svi 2011, 21:53

barcelona je u finalu! nakon remija 1:1 na nou campu barca je prošla s ukupnih 3:1... ovaj rezultat od večeras je, po meni, nerealan... mislim da je barca zaslužila pobjedu, a real bar 2 crvena kartona... nisam gledao prvu utakmicu pa se nisam želio petljati u raspravu o glumcima i kartonima... ali sada jednostavno ne mogu a ne komentirati igrače reala... to je prestrašno... oni su očito plaćeni za udaranje po nogama i vikanje na suca a ne za igranje nogometa... barca im je večeras očitala lekciju kako se igra nogomet, a nije se povukla i odigrala bunker čuvavši 2:0 iz madrida... u utakmicu sam ušao neutralan, ali definitivno više nemam dvojbu za koga navijati kad su ove dvije ekipe u pitanju...
Hajduk živi vječno!
boško ošb

PostPostao/la ttp » 03 svi 2011, 22:24

Ma boško :), moraš ti bit kontra brata hahaha :lol: :D
ttp

PostPostao/la mcs » 04 svi 2011, 10:53

Ne kuzim ovu Barcelonu fakat, razlika je Messi priznali mi to ili ne, osim njega prvo poluvrijeme niko nista, da Villa je jednom taknuo loptu, sve se bazira oko njega. Osim toga ne znam zasto je Higuainu nepriznat gol, mozda bi sada bilo i drugacije, ali sve u svemu Barcelona zasluzila proci u 2. tekme. Bravo jos jednom za Messia, nadam se da nece biti raspolozen za ManU (ako produ naravno)....
mcs

PostPostao/la tomi » 04 svi 2011, 14:02

barcelona osvaja ligu prvaka
tomi

PostPostao/la stjepan » 04 svi 2011, 20:02

Lako moguće, Barca igra zaista čudesno, kratka dodavanja ne možeš pratitit, kao na fliperu, precizno i brzo, a protivnički igrači samo zuje i onda iz nemoći počnu igrati grubo. Ipak, i najprecizniji se stroj može pokvariti i zaštekati, posebno u samo jednoj utakmici. Stoga nekako iz intuicije očekujem da bi Ligu prvaka mogao uzeti ManU, naravno ako večeras prođe protiv Schalkea 04 i ne izgubi li sa 0:4 :lol: , upravo igraju.

Ja sam inače fan Manchestera od malih nogu, ali se slažem da Barcelona igra najljepše i da najviše zaslužuje onu ogromnu kantu. Samo, ne dijele se kante prema zaslugama i dojmu već ko da gol više, a tu je ipak sve moguće.
stjepan

PrethodnaSljedeća

Natrag na Ostali sportovi

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.