Kvalifikacije za EURO 2012. u Ukrajini i Poljskoj

Moderator/ica: stjepan

Re: Kvalifikacije za EURO 2012. u Ukrajini i Poljskoj

PostPostao/la Domacc » 06 ruj 2010, 23:41

Evo moj prvi odgovor i odmah, nadam se, koristan.
Ništa strašno što se vremena tiče, samo u postavkama foruma treba pronaći i promjeniti vremensku zonu na +01:00.
Ovo malo je Offtopic, ali vraćam se sa mišlju da ćemo dobiti Grke 2-0. Ola kralj. :D

Pozdrav!
Domacc

PostPostao/la Mata » 07 ruj 2010, 11:22

Ipak nije idealno,ali nebitno...kad sam logiran onda je OK,a kad nisam onda opet prikazuje sat manje

Večeras pobjeđujemo golovima Senzena i Žungula i dva grčka autogola
Mata

PostPostao/la stjepan » 07 ruj 2010, 13:12

Moja prognoza za večeras je 0:0, ja sam realni pesimista, nadam se da ćete me negdje iza 23,00 popljuvati jer su naši dobili, a ja kao i obično (osim kod tumačenja propozicija stolnoteniskih turnira) nisam bio u pravu.

Oko vremena: sada smo svi naišli, a ja sam i prethodno stavio na vremensku zonu +01,00 i svima nam štima kad smo logirani, ali i pokazuje sat manje kad nismo što je vjerojatno (iščitavam iz ČPP-a) posljedica pogrešnog vremena na serveru, to mora ispraviti Admin, ali već mi se par dana ne javlja, valjda će se i to riješiti...
stjepan

PostPostao/la stjepan » 07 ruj 2010, 13:15

Zaboravio sam pitanje za Domcca: kako si na temi 3. HL ubacio citat iz mog posta ? Nigdje ne vidim te opcije.
stjepan

PostPostao/la stjepan » 07 ruj 2010, 13:47

Najnoviji info: čuo sam se s Adminom, slao sam mu mail na krivu adresu, pa je nastao zastoj u komunikaciji. Dakle, vrlo uskoro će biti riješene slijedeće opcije:

* mogućnost uređivanja postova (svim registriranim forumašima, svakome samo za njegove postove)
* mogućnost dodavanja avatara uz korisničko ime (svim registriranim forumašima)
* mogućnost kreiranja anketa te uređivanja/brisanja anketa (samo moderatoru foruma)
* stavljeno točno vrijeme na serveru tako da vrijeme odgovara stvarnom vremenu i kod "logiranosti" i kod "nelogiranosti" (čuj izraza ...)

Nije aktualno za temu, ali ovdje su se ovi problemi komentirali pa neka i ostane ovdje.
stjepan

PostPostao/la tomi » 07 ruj 2010, 15:04

ttp pa ti ces imati ko mata postova na forumu od slasta kolko pises... :-P ;-) ajmo vatreni veceras drzimo fige i navijamo... ale ale ale
tomi

PostPostao/la boško ošb » 07 ruj 2010, 17:01

evo moja skromna prognoza za večeras je 2:0 za naše... to su ipak samo grci... :D
Hajduk živi vječno!
boško ošb

PostPostao/la Domacc » 07 ruj 2010, 20:35

stjepan je napisao/la:Zaboravio sam pitanje za Domcca: kako si na temi 3. HL ubacio citat iz mog posta ? Nigdje ne vidim te opcije.

Ovako to izgleda u mom okviru za tekst:
Kod: Označi sve
[quote="stjepan"]Zaboravio sam pitanje za Domcca: kako si na temi 3. HL ubacio citat iz mog posta ? Nigdje ne vidim te opcije.[/quote]

Ima opcija Quote, a dalje ručno sam natipkao nastavak kôda za citat, tj osobu koga citiram, u ovom slučaju vas. :D
Domacc

PostPostao/la stjepan » 07 ruj 2010, 22:10

Nisam skužio postupak citiranja, imamo te navedene opcije, ali ako možeš preciznije pojasniti korake...

Nažalost, realni optimist je bio u pravu, završilo je 0:0 s Grcima, šteta što to nisam oplodio u kladionici. Bojim se i dalje naše najslabije karike Slavena Bilića koji je naciji super simpatičan, ali će nas upropastiti. Ne razumijem kako Pranjić kao izraziti ljevak igra po desnoj strani, pa nije to vaterpolo, bilo je bar 5-6 situacija kad lopta ide na njega brzo, a on prebacuje na lijevu nogu i dotle su Grci već u bloku i posloženi. Moja teorija zavjere govori da je u sve umiješan Platini koji se javno deklarirao kao poklonik Izraela i da želi njih na EP, zato je danski pederski sudac oštetio HR za čisti penal kako bi nas malo prikočio. I sad idemo baš kod Izraela, bojim se da tamo nećemo dobro proći. Ali prije svega, ako želimo na EP, treba maknuti Bilića, iako znam da za to nema šanse. Kad on prije ove utakmice kaže da je i bod dobar, ja bih ga odmah smijenio...
stjepan

PostPostao/la matteo94 » 07 ruj 2010, 22:23

nisam gledao utakmicu, jer sam TRENIRAO...ipak uspio sam vidjet posljednjih 10-ak minuta...u tih zadnjih 10-ak minuta nismo izgledali loše, al šta ćeš kad ne možemo zabiti gol...mi odigramo sa grcima kod kuće 0:0, a neka gruzija tamo kod njih ima 1:0 i na kraju odigra 1:1...možda smo mogli nešta i iz njihove igre naučit...izgleda da je stvarno problem u biliću, koji se izgleda polako gubi u sastvau...najbolje je da igramo sa postavom 3-4-3, zato što nemamo kvalitetan lijevi bok, a imamo sasvim solidna 3 stopera (križanac, ćorluka i šimunić), dva def.vezna (vukojević i rakitić), dva krilna vezna (srna desno, modrić lijevo), dva krilna napadača (lijevo olić, desno petrić) i jednog centarfora (tu je najveća dvojba, jer eduardo nije onaj pravi, trenutno jelavić cvjeta, a ni mate bilić nije loš izbor)...tako bi igrala hrvatska kad bi ja sad bio izbornik, al nisam...i nisam još reko, ko bi trebao branit...nije mi jasno kako može na gol staviti runju, kad on prosječno po utakmici prima skoro 2 gola...pleta je car i on bi po meni trebao biti prvi izbor, al ko da se mene pita...to je bilo ukratko od mene...pozz
matteo94

PrethodnaSljedeća

Natrag na Ostali sportovi

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.