El Clásico

Moderator/ica: stjepan

koji će biti rezultat u pobjedama nakon ova četiri velika El Clásica?? Barca već vodi 1:0...

Barcelona - Real Madrid 5:0
0
Nema glasova
Barcelona - Real Madrid 4:1
1
25%
Barcelona - Real Madrid 3:2
1
25%
Barcelona - Real Madrid 2:3
0
Nema glasova
Barcelona - Real Madrid 1:4
2
50%

Ukupno glasova : 4

Re: El Clásico

PostPostao/la matteo94 » 27 tra 2011, 18:25

obožavam Barcelonu od kada znam za sebe, ali imam neki osjećaj da Real ima veće šanse nego Barca... navijački tipujem na Barcu, ali sa "stručne" strane na jedan iksić (x).... :D ... živi bili pa vidjeli...
matteo94

PostPostao/la mcs » 28 tra 2011, 11:41

Nije mi se dopala jucer utakmica, puno grubosti i naguravanja, a ovaj Messi nije iz naseg svijeta...
mcs

PostPostao/la Mata » 28 tra 2011, 13:03

Utakmica je razočarala,ali po meni samo zato jer je toliko opjevani Mourinho išao valjda na 2x 0:0 i da na penale prođe u finale.
Tip mi je posve antipatičan i u tom smjeru ide i komentar.
Nepobitna je činjenica da su igrači obje momčadi iskazali veći trud da pokažu svoje glumačke talente,a ne ono za što su basnoslovno plaćeni.
Čitam sad reakcije iz Reala kako su igrači Barcelone stalno glumili,a mislim da su baš Realovci u tome nenadmašni.
Crveni karton Pepeu je na prvo gledanje prekršaj za Remetinec i mislim opravdan.Ovo što se Mourinho vadi na neke urote neka objesi mačku o rep i zapita se zašto mu je igrač uvijek isključen.
Adebayor također izjavi da su suparnici glumci,a također ošarafi čovjeka s dvije ruke po licu-
Drago mi je da je Barcelona dobila jer je iskazala želju za igrom za razliku od Reala.
Šlag na tortu je naš sukomentator Štimac koji veleumno tvrdi da nije trebao sudac neke kartone dijeliti.
E moj Štico nikad ti zaboravit neću kad si 96-te poderao Scholla protiv Njemačke na EURU i također tvrdio da si bespotrebno dobio drugi žuti karton čime si ostavio suigrače na cjedilu.
Mata

PostPostao/la mcs » 28 tra 2011, 20:01

Imenjace, slazem se da se glumilo, evo gledam bas snimku izmedu starta Pepe-a i Dani Alvesa, Pepe ga nije ni taknuo evo cek da nadem link sekunda...

Inace sam navijac Man Utd cijeli svoj zivot, tak da nemam nikakvih emotivnih reakcija na tekmu, ali utakmica je bila jako losa i ne sportska u prvom redu. za Messia sam vec napisao....
mcs

PostPostao/la mcs » 28 tra 2011, 20:04

http://www.youtube.com/watch?v=1-OMZyuFEOw

Evo linka ne velim da to nije za osudu ali ocu samo konstatirat da ga nije taknuo i dobro da je Alves maknuo nogu evo samo analiza, don't kill the messanger... :)
mcs

PostPostao/la Mata » 28 tra 2011, 20:30

E moj imenjače...pažljivo pročitaj moj post gdje sam ja napisao da je start Pepea "na prvo gledanje"....već sinoć sam ja vidio da nije bilo,ali je isto tako činjnenica da je frajer išao divlje, i ako je sudac to vidio kao prekršaj onda je to crvendać.
Na žalost u nogometu je tako...sudac sudi ono što vidi i kako vidi.
Spomenuo sam da je Adebayor sa dvije ruke udario tipa...sudac to nije tako vidio pa je bio samo žuti,a onaj čundravi lijevi bek Marcelo je nagazio Pedra po mom mišljenju namjerno,ali to sudac nije vidio jbg.
Isti taj Marcelo je u prošlom kolu također odglumio pad nakon prekršaja Croucha za drugi žuti...to ti je nogomet...svi ali doslovno svi glume ,lažu i potkradaju.
I tako bih mogao unedogled.
Mata

PostPostao/la Mata » 28 tra 2011, 20:33

I zaboravio sam...Stjepan se javio iz Madrida...no imao je frku ...uletio je u onu utrku s bikovima kroz ulice...mislim da još visi na jednoj ogradi balkona jer ga je jedan bik uhvatio na zub i neće se maknuti :P
Mata

PostPostao/la mcs » 29 tra 2011, 07:14

Kod: Označi sve
Imenjak

to ti je nogomet...svi ali doslovno svi glume ,lažu i potkradaju.

i zaboravio si jos da su za to bajkovito placeni.
mcs

PostPostao/la Mata » 29 tra 2011, 08:31

Nisam...ima i to u mom prvom postu
Mata

PostPostao/la mcs » 02 svi 2011, 13:40

Evo dragi forumasi, jos jedan el classico je vec na rasporedu sutra, barcleona vjerojatno prolazi, ali sto na to ima rec real tesko je reci, mislim da je u prvoj tekmi sve rjeseno, a jos jedan padobranski izlet Messia moze sve rjesiti.
mcs

PrethodnaSljedeća

Natrag na Ostali sportovi

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.