Postao/la matteo94 » 16 svi 2011, 11:12
Do kraja HNL-a ima još samo jedno kolo... koliko pratim HNL mogu reći da je ovo jedna od jadnijih sezona i ovako jadne lige... ovo je postalo prilično dosadno... nadam se da će sljedeće sezone i Hajduk uspjeti osvojiti naslov, najzanimljivji događaji su se i ove sezone zbili oko Zdravka Mamića... bilo bi to dobro da se pričalo o njemu kako dovodi pojačanja koja će napokon uspjeti napraviti iskorak u Europi, kako će izgraditi novi stadion, itd. ... pričalo se o njemu kao o jednom čovjeku koji je psihičko nestabilan, svaka mu čast, radi dobar posao u Dinamu, barem se tako čini, ali prlja ime hrvatskog nogometa koje je već i ovako i onako uprljano do grla... meni kao Hajdukovcu je drago što Hajduk ima normalne ljude kojim ne treba nikakva psihička ustanova... čini mi se da bi novoizabrani izvšpni predsjednik Hajduka mogao unjeti neke promjene, dovesti nekog kvalitetnog igrača, nekog tko će uz Andrića i Vukušića biti jedna od boljih karika u momčadi Hajduka i koja će Hajduk vući do naslova... toliko od mene...