Kvalifikacije za EURO 2012. u Ukrajini i Poljskoj

Moderator/ica: stjepan

Re: Kvalifikacije za EURO 2012. u Ukrajini i Poljskoj

PostPostao/la boško ošb » 06 ruj 2011, 17:30

evo da se i ja malo javim na forum nakon ljeta i odmora od ovih krugova... danas je na rasporedu jako važna tekma za našu repku... u 20,00 h igramo protiv izraela na maksimiru i samo pobjeda nam igra.... naime s pobjedom ostajemo u utrci za prvo mjesto koje nas vodi izravno na euro, ali također i pobjedom nad izraelom i eventualnim kiksom u grčkoj imamo dobre šanse biti najbolji drugoplasirani (koji također ide izravno)... zato nam danas igraju samo 3 boda, do kojić ćemo nadam se i doći... izrael se "raspada", izbornik im se skoro potukao sa novinarom na presici dok su igrači međusobno u lošim odnosima i mislim da bi bio debakl ne pobijediti ih na domaćem terenu kad smo to već napravili u gostima... da čujem vaše prognoze? :)
Hajduk živi vječno!
boško ošb

PostPostao/la stjepan » 06 ruj 2011, 23:20

Prvo poluvrijeme bilo je "pusti me da vrisnem" :(( x_x %-( , a onda je naš stručnjak Bilić u poluvremenu rekao: "kad je muka, hajde Luka"... pa se sve završilo dobro za napaćenu naciju ... :-bd :YMHUG:
stjepan

PostPostao/la Mata » 07 ruj 2011, 06:43

Nema smisla sada prognozirati :-@
Vidim da je boško ošb "popušio" priče o nemirima u protivničkoj repki koje nam plasiraju naši mediji koji se većinom bave glupostima ~x(
Kao što su isti "vrištali" po portalima da za Grke neće igrati neki Ninis jbg kao da nam to nešto znači.Mi ako budemo pravi za Grke može igrati i Galis dobit ćemo ih :-@

Pobjeda se piše i to je to.Ne mogu nigdje naći točna pravila ,ali čini mi se da bismo mi mogli biti i najbolji drugoplasirani,ako i ne pobjedimo u Grčkoj.

Priznajem da sve manje kužim nogomet a izjave tipa "Jelavić je bio fenomenalan bez obzira što nije dao gol" me ubiše ~x( pa dečko ,blago rečeno,nema pojma kao ni imenjak mu Kalinić.Da se hajduci ne naljute i Lovren mi sve više poprima obrise "plivača"

"navijači " su posebna priča.Zviždi se dok se gubi ,zviždi se kad vodimo :(|)
Mata

PostPostao/la mcs » 07 ruj 2011, 09:55

E ova nasa grupa je fakat za smijeh, ali drago mi je da smo ovo jucer iscupali, bas sam s dedom komentiral kako lose igraju i evo ti gol na kraju prvog poluvremena, drugo poluvrijeme jedino pametno se moze reci da je Modric za klasu bolji od svih nasih, nema veze sto je zabio gol, uzeo je on par lopti i prvo poluvrijeme, dodao nekolicnu lopti vanjskim dijelom kopacke i takve stvari, u obrani jedino Simunic dobiva prolaznu ocjenu. Moramo vaditi ovog Pletikosu (Kelava ili Subašić, bolje mislim Kelava), Strinića mijenjat Pranjićem, Srna isto nije sto je nekad bio, pa ne koristi ga Rumnj u klubu na beku bezveze, Dudu za svaku pohvalu to je za mene najbolji nas napadac, elegancija primanja i lakoca zabijanja je za knjige.

Dosta nam je i bod na Pireju i doma treba dobit Latviju, prvi smo sigurno.

Evo za sastav necu puno vise govoriti evo Vam lista igrača pa možete se pozabaviti s tim, jedino ću reći da bi trebali igrati 3-5-2 sustav sa spojkom.

http://www.uefa.com/uefaeuro2012/teams/team=56370/index.html
mcs

PostPostao/la Mata » 08 ruj 2011, 08:53

Što se tiče najboljeg drugoplasiranog:
U grupama sa 6 ekipa brišu se bodovi sa najslabijom repkom.To je kod nas Malta.
Mi sa 13 bodova (trenutno) držimo vrh zajedno sa nekoliko reprezentacija.
Šveđani imaju 12 bodova i još im se jedna utakmica broji tako da mogu imati max 15 bodova.
U grupi Portugal,Danska i Norveška sve tri imaju po 13 bodova pa se mora čekati rasplet tko će uopće biti na kojem mjestu i s koliko bodova.
Mislim da s pobjedom nad Latvijom imamo realne šanse biti i najbolji drugi.
Mata

Prethodna

Natrag na Ostali sportovi

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.